Advertisement
MEDIA

«Πεθαίνω; Μάλλον πεθαίνω με αuτό το βίντεο»: Η αντίδραση της Τουμασάτου όταν είδε το αφιέρωμα που της ετοίμασαν

14:49
Newsroom

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, όπου και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για το κίνημα metoo.

Λίγο πριν την έναρξη της συνέντευξης της ηθοποιού προβλήθηκε το αφιερωματικό βίντεο, που είχε ετοιμάσει η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και περιστρεφόταν γύρω από την πορεία της στο θέατρο και την οικογένειά της.

Advertisement

Η Μαριάννα Τουμασάτου στο τέλος του αποσπάσματος συγκινήθηκε και προκειμένου να αποφορτίσει την κατάσταση, δήλωσε: «“Πεθαίνω; Μάλλον πεθαίνω με αυτό το βίντεο. Να το κρατήσετε να το παίξετε αμέσως μόλις πεθάνω».

Advertisement

Τέλος, να αναφέρουμε πως η ηθοποιός αναφερόμενη με αφορμή τις δίκες των καλλιτεχνών  που γίνονται μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Τα κορίτσια είναι πολύ δυνατά. Είναι η αιχμή του δόρατος. Θα αναγκάσουν την δικαιοσύνη να δει ξανά το νομικό πλαίσιο για να είναι σαφή τα δικαιώματα των ανθρώπων. Καλό θα είναι να εξαντληθεί η αυστηρότητα στα πλαίσια των πράξεων τους. Όταν τα πράγματα είναι σκληρά, πρέπει και η τιμωρία να είναι σκληρή για να δει και ο επόμενος ότι δεν τον παίρνει».

Advertisement
TAGS:
Advertisement