Advertisement
MEDIA

«Πεθερός και νύφη»: Ο Μάκης Παντζόπουλος ανέβασε για 1η φορά φωτογραφία με την Γαία Μερκούρη στα Άχλα

16:29
Εύη Κουρίδου

Την ώρα που έκανε τη βουτιά της στα Άχλα η Γαία Μερκούρη την απαθανάτισε ο Μάκης Παντζόπουλος και την ανέβασε στο Instagram.

Το ζευγάρι Γαία Μερκούρη – Άγγελος Λάτσιος και αυτό το καλοκαίρι το περνά στο αγαπημένο νησί της μαμάς του Άγγελου, Ελένης Μενεγάκη, εκεί όπου διατηρεί υπερπολυτελέστατη ξενοδοχειακή μονάδα ο Μάκης Παντζόπουλος.

Advertisement

Οι δύο νέοι είναι μαζί δυο χρόνια και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Advertisement

Το ζευγάρι δείχνει να διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της σχέσης του, την οποία δείχνουν όχι μόνο να εγκρίνουν αλλά και να αποδέχονται με μεγάλη χαρά οι γονείς και των δύο μιας και διαπιστώνουν πολύ συχνά πως ο ένας κάνει τον άλλον ευτυχισμένο. Μάλιστα πριν λίγο καιρό είχαμε δει και την Ελένη Μενεγάκη να ταξιδεύει μαζί τους στα Άχλα της Άνδρου!

Advertisement

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη βρίσκονται στον επίγειο παράδεισο της παρουσιάστριας και απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά, τον ήλιο του νησιού αλλά και τα πεντανόστιμα φαγητά.

Ο Μάκης Παντζόπουλος δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία της νεαρής καλλονής σο instagram την ώρα που απολαμβάνει τη βουτιά της και “πάθαμε πλάκα” με την ονειρική φώτο!

Δείτε την ανάρτηση

Advertisement

Φωτογραφίες που ανέβασε η Γαία Μερκούρη

Advertisement
TAGS:
Advertisement