Advertisement
MEDIA

“Ναύαρχέ μου, κυβερνήτη της καρδιάς μου” Pαγίζει καρδιές η Δ. Μοιραράκη 16 μέρες μετά το χαμό του συζύγου της

20:55
Newsroom

Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της διανύει η Δέσποινα Μοιραράκη καθώς πριν από λίγο καιρό έχασε τον άντρα της.

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βιώνει η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία θρηνεί την απώλεια του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών.

Advertisement

Να θυμίσουμε ότι ο ναύαρχος εν αποστρατεία, πάλευε με τον καρκίνο αλλά δεν τα κατάφερε και στις 24 Ιουνίου κατέληξε βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του.

Η Δέσποινα Μοιραράκη 16 μέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της πραγματοποίησε στα social media μία συγκινητική ανάρτηση η οποία «ραγίζει καρδιές».

Advertisement

Η ανάρτηση της γνωστής εμπόρου και παρουσιάστριας Δέσποινα Μοιραράκη 16 μέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη – Τι έγραφε;

Advertisement

“Αγαπημένε μου αντρούλη Γιαννάκη μου..ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος , η θλίψη μου απέραντη . Μείναμε μαζί 14 ολόκληρα χρόνια μέχρι που μας χώρισε ο Θάνατος.

Σε αγάπησα υπερβολικά , αγάπησα Εσένα και κάθε τι δικό σου, την οικογένεια σου και το Ναυτικό. Με αγάπησες κ εσύ πολύ και προσπαθούσες να κάνεις τα πάντα αρκεί να χαμογελάω κ να είμαι ευτυχισμένη .Με συμβουλευες , με πορστατευες σε ολα μου τα βηματα. Αγάπησες τη Δεσποινούλα σου κ εκτιμησες τη Μοιραρακη. Ε Υ Γ Ν Ω Μ Ο Ν Ω τους γονείς σου που έφεραν στο κόσμο εσένα και είχα την τύχη να σε γνωρίσω κ να σε έχω κοντά μου , έστω για τόσο λίγο.

Είναι τιμή μου που με διάλεξες για γυναικα σου , για σύντροφό σου.

Advertisement

ΝΑΥΑΡΧΕ μου , κυβερνήτη της καρδιάς μου, δεν θα φύγεις ποτέ απο μέσα μου

και η αγάπη μας θα μείνει αιώνια !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Το Θεό που την

Έζησα ΜΑΖΙ ΣΟΥ” έγραφε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Μοιραράκη στην ανάρτησή της.

Advertisement
TAGS:
Advertisement