sasmos-epomena-epeisodia-i-nea-ithopoios-tis-seiras-kai-i-sygkroysi-aggeloy-kai-kalliopis-77248
20:27

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η νέα ηθοποιός της σειράς και η σύγκρουση Άγγελου και Καλλιόπης

20:27
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του Alpha, «Σασμός».

Ένας νέος έρωτας μπαίνει στην ζωή του Μανώλη και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο που θα κρίνει την τύχη του…Μαθιού. Η νεαρή ηθοποιός Ευθαλία Παπακώστα, κάνει είσοδο στην αγαπημένη μας σειρά.

Advertisement

Αυτή η νέα είσοδος στη σειρά δεν είναι τυχαία, γιατί ο έρωτας που θα προκύψει στην ζωή του φοβικού και συνεσταλμένου Μανόλη, θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα. Θα τον κάνει πιο θαρραλέο και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Θα νομίσει ότι πια μπορεί να νιώσει ευτυχισμένος και να μην πνίγεται διαρκώς από τις τύψεις του και τις αμφιβολίες. Και αυτό θα είναι προς όφελος του Μαθιού. Ναι, σωστά καταλάβατε, γιατί η συμφοιτήτρια του Μανόλη που θα μπει στην ζωή του θα τον κάνει να πιστέψει σε ένα καλύτερο μέλλον.

Σύμφωνα με το queen.gr για αυτό το λόγο δεν θα προδώσει ακόμη τον Μαθιό για την δολοφονία του Στεφανή. Θέλει να ζήσει ευτυχισμένος. Και μία τέτοια ομολογία, μόνο δεινά θα έφερνε στη ζωή του και στην οικογένειά του. Όπως θα δούμε και στο τέλος πια της σειράς, η αστυνομία θα φτάσει πρώτη στο κατώφλι του Μανόλη και όχι το αντίστροφο. Θα αργήσουμε όμως πολύ ακόμη για να το δούμε αυτό.

Advertisement

Η νεαρή ηθοποιός Ευθαλία Παπακώστα η οποία θα την υποδυθεί, έχει ήδη κάνει κάποιες σημαντικές δουλειές στο θέατρο αλλά και στον κινηματογράφο και μάλιστα θεωρείται πολλά υποσχόμενη στο χώρο.

Advertisement

Advertisement

Η σύγκρουση Άγγελου και Καλλιόπης

Ο Άγγελος μαθαίνει την ταυτότητα του πατέρα του και ζητά από την Καλλιόπη την περιουσία του.

Γίνεται πια ένας Βρουλάκης και το μόνο που ζητά από την άλλη του οικογένεια, τους Σταματάκηδες, θα είναι η περιουσία της μητέρας του Ανθούλας την οποία καρπώθηκε η Καλλιόπη και οι γιοί της.

Η Θοδώρα θα γίνει μία πιστή σύζυγος

Ωστόσο, σημαντική αλλαγή θα υπάρξει και στον χαρακτήρα της Θεοδώρας, η οποία όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια θα γίνει μία πιστή σύζυγος.

Η ηθοποιός Αλίνα Κωτσοβούλου μιλώντας στην εκπομπή Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε:

Advertisement

«Η Θοδώρα πια ενηλικιώνεται και καταλαβαίνει μετά το φονικό, ότι όλα αυτά που έχει κάνει έχουν συνέπειες και μάλιστα τραγικές που δεν μπορεί να τις πάρει πίσω. Προς το παρόν η Θοδώρα θα μείνει σε αυτό τον γάμο, θα κάνει κάποιες προσπάθειες για να προσεγγίσει τον άντρα της. Για εγκυμοσύνη ακόμη δεν ξέρω, αλλά μπορεί».

Σασμός: Τετάρτη 02 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 85

Η Καλλιόπη ετοιμάζει ένα παράτολμο σχέδιο για να βοηθήσει το γιο της, και προσπαθεί να εμπλέξει σ’ αυτό τον Μαθιό, παρά τις αντιρρήσεις του. Το κουβάρι για τη σχέση του Μάρκου και της Ανθούλας ξετυλίγεται, και ο Άγγελος αποκαλύπτεται ότι είναι το χαμένο τους παιδί. Ο Μανόλης αποφασίζει να αναλάβει δράση, και να βοηθήσει ενεργά τη Θοδώρα στη σχέση της με το Γιώργη. Η Αργυρώ παραδίδεται ολοένα και περισσότερο στο μίσος της για τον Αστέρη, τη στιγμή που η πρώτη συνάντηση μαζί του μετά το έγκλημα, θα αποβεί τραυματική και για τους δύο. Η οικογένεια των Βρουλάκηδων θα αποκτήσει και επίσημα ένα νέο μέλος, και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο από εδώ και μπρος.

Σασμός: Πέμπτη 03 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 86

Καθώς Μαρίνα και Αργυρώ προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους μετά τον θάνατο του Πέτρου, ο Άγγελος γίνεται το μοναδικό φως στη ζωή τους. Όμως, ενώ εκείνος έρχεται όλο και πιο κοντά τους, η γιαγιά του επιφυλάσσει μία ακόμα δυσάρεστη έκπληξη για τους βιολογικούς γονείς του και το ρόλο που έπαιξε εκείνη στη χαμένη οικογένειά του. Η Καλλιόπη από την άλλη παλεύοντας λυσσασμένα να σώσει τον Αστέρη από τη φυλακή εκθέτει τον Μαθιό σε θανάσιμο κίνδυνο. Εκείνος αποφασισμένος συναντά τη Βασιλική για μια τελευταία φορά. Θα πετύχει το σχέδιο των Σταματάκηδων για την απόδραση του Αστέρη;