Enimerotiko.gr
Media

Σασμός – Το πιο συγκλονιστικό επεισόδιο: Το παιδί της Αργυρώς πεθαίνει και μόνο ο Αστέρης μπορεί να το σώσει

Σασμός - Το πιο συγκλονιστικό επεισόδιο: Το παιδί της Αργυρώς πεθαίνει και μόνο ο Αστέρης μπορεί να το σώσει

Μεγάλες ανατροπές, έντονες συγκινήσεις και εξελίξεις που κόβουν την ανάσα αναμένεται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός».

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς όπως θα δούμε, η Αργυρώ θα αποκαλύψει στον Σταύρο την εγκυμοσύνη της. Η Αργυρώ θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι, τον Πέτρο, και την επόμενη μέρα στη σειρά θα γίνει ένα χρονικό άλμα ενάμιση χρόνο μετά.

Σύμφωνα με το TV24, ο Αστέρης αθωώνεται και η Αργυρώ παλεύει ανάμεσα στον πόνο γιατί θεωρεί ότι δεν δικαιώθηκε ο θάνατος του αδελφού της, αλλά και την ικανοποίηση ότι ο άνθρωπος που είχε ερωτευτεί δεν ήταν φονιάς. Αυτό το τελευταίο ισορροπεί με έναν τρόπο τις μετέπειτα κινήσεις της.

Πώς όμως ο Αστέρης θα μάθει ότι έχει ένα παιδί; Τι ρόλο θα παίξει ο Αντώνης, ο Σταύρος και η Μαρίνα; Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δρόμος για τον «σασμό» ανοίγει, αλλά είναι δύσκολος.

Η Αργυρώ διαπιστώνει κάποια στιγμή ότι ο μικρός της γιος έχει κάποια προβλήματα υγείας. Η κοπέλα, που έχει γυρίσει μαζί με τον Σταύρο αλλά και τη Μαρίνα στα Γιάννενα, αρχίζει να ψάχνει το θέμα με την υγεία του μικρού. Τα πράγματα όμως δεν είναι καλά, διότι το παιδί πάσχει από κάτι σοβαρό. Η αγωνία όλων για να σώσουν το παιδί συνεχώς μεγαλώνει, ενώ το μωρό της θα χάσει η Θοδώρα.

Όλα αυτά φυσικά τα προβλήματα, τα πάρε-δώσε με τα νοσοκομεία και τον αγώνα που κάνουν στα Γιάννενα τα γνωρίζει ο Αντώνης, ο οποίος βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της Μαρίνας, της συμπαραστέκεται και επικοινωνεί συνέχεια μαζί της.

Φυσικά ο Αντώνης ξέρει την αλήθεια ότι ο μικρός Πέτρος είναι γιος του Αστέρη. Μέσα σ’ αυτόν τον αγώνα για να σώσουν το παιδί από βέβαιο θάνατο, οι γιατροί μιλούν για μεταμόσχευση. Ότι ο μικρός μπορεί να σωθεί, αρκεί να βρεθεί κάποιος δότης.

Η αντίδραση του Αστέρη στον Σασμό όταν μαθαίνει πως έχει παιδί με την Αργυρώ

Χωρίς καμία σκέψη η Αργυρώ τρέχει πρώτη να κάνει τις σχετικές εξετάσεις, όμως τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά. Η Αργυρώ δεν μπορεί να σώσει το παιδί της. Οι προσπάθειες όμως συνεχίζονται και σειρά έχει η Μαρίνα, που σαν γιαγιά του παιδιού μπορεί να είναι συμβατή.

Οι μέρες περνούν ανάμεσα σε θλίψη και αισιοδοξία. Μια αισιοδοξία που δεν αργεί κι αυτή να σβήσει. Η Μαρίνα δεν είναι συμβατή και αυτή η τελευταία ελπίδα σβήνει.

Η Μαρίνα μιλάει στον Αντώνη απελπισμένη κι εκείνος από τη δική του πλευρά κάνει το σωστό. Το παιδί έχει πατέρα κι αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να το σώσει, έτσι ο Αστέρης μαθαίνει ότι έχει γιο. Πέφτει από τα σύννεφα, κλαίει, αλλά μέσα του καταλαβαίνει και συγχωρεί την Αργυρώ που του το έκρυψε. Την αγαπάει τόσο που δεν μπορεί να της χαλάσει την ευτυχία. Ο Αστέρης σώζει τον γιο του.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι δεν ξέρουμε αν η σειρά θα πάει και δεύτερη σεζόν, όπως είχε ακουστεί. Μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί καμία επίσημη απόφαση και πολύ πιθανόν να δούμε τη σειρά να ολοκληρώνεται φέτος, ειδικά αν τηρηθούν κάποια βασικά σημεία από τον γενικό κορμό του βιβλίου, ο «σασμός» δεν θα αργήσει να έρθει.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News