Enimerotiko.gr
Media

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Το πρόβλημα της Λενιώς που δεν την αφήνει να γίνει μάνα και η εκδίκηση του Βόσκαρη

Εξελίξεις των Άγριων Μελισσών: Ποιο είναι το νέο spoiler της σειράς;

Άγριες Μέλισσες: Πολλοί Έλληνες τηλεθεατές παρακολουθούν τη σειρά του «ANT1» και επιθυμούν να μάθουν τα νέα spoiler που κυκλοφορούν γι’ αυτή. Λογικό είναι να θέλει να μάθει κανείς τι πρόκειται να γίνει στην πιο επιτυχημένη σειρά της Ελληνικής τηλεόρασης. Για να μάθετε, το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να διαβάσετε παρακάτω. Αναλυτικότερα:

Άγριες Μέλισσες:  Ο Νικηφόρος παρατά τον συνεταιρισμό

Και ενώ ο Βόσκαρης βρίσκεται στην φυλακή για τους βι@σμους και τα εγκλήματα που έχει διαπράξει. Η Σοφούλα έχει πάρει την απόφαση να πάει σε μοναστήρι. Από την άλλη ο Κωνσταντής είναι σοκαρισμένος με τα όσα έχει μάθει για την αγαπημένη του Δρόσω σε σχέση με τον φόνο του αδερφού του Σέργιου. Δεν θέλει να πιστέψει πως μπλέκεται στον φόνο και η Δρόσω. Επίσης, δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός αυτό όσο και να αγαπάει την Δρόσω.

Ο Νικηφόρος είναι εκτός εαυτού με την συμμαχία της Ασημίνας και την Δρόσως στην αγωγή για το δικαστήριο με τον μικρό Σέργιο και παρατάει τον συνεταιρισμό. Η Ελένη πάλι ζει για ακόμη μια φορά το δράμα της και αυτή τη φορά αφορά τη μητρότητα.

Άγριες Μέλισσες: Τιμωρία του Δούκα στον Νικηφόρο

Ο Γραμματικός θα συνδέσει τον Μελέτη με τους Άβαντες, που έχει αντιμετωπίσει παλιότερα. Ο Μεγαρίτης πείθει τον Μελέτη πως με την βοήθεια του θα βρει στον δολοφόνο του Θέμελη. Ο Προκόπης λογομαχεί με τον κουρέα. Αυτό, διότι θα του αποκαλύψει την αλήθεια για τη Λέτα. Η Σοφούλα έχει να αντιμετωπίσει την οργή του χωριού και έτσι λέει στους δικούς της ότι αδυνατεί να ζει άλλο στο χωριο. Από την άλλη ενώ ο Προύσαλης με τη Ρίζω ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Σύμφωνα με τα spoiler για την συνέχεια της σειράς ο Δούκας τιμωρεί τον Νικηφόρο που τον πρόδωσε και ο Γραμματικός γίνεται ράκος μετά από την εγκατάλειψη του από τη Πηνελόπη αφού χάσει το μωρό. Ενώ ο έρωτας της Δρόσως και του Κωνσταντή αναζωπυρώνεται.

Άγριες Μέλισσες: Το γυναικολογικό πρόβλημα της Ελένης

Η Ελένη αποκτά γυναικολογικό πρόβλημα μετά την άμβλωση στην φυλακή. Σύμφωνα με το spoiler του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο Γολγοθάς της Ελένης δεν έχει τέλος . Η Ελένη μετά από τους συνεχείς βι@σμους του Βόσκαρη έμεινε έγκυος και είχε υποβληθεί σε άμβλωση. Έτσι της δημιουργήθηκε ενα γυναικολογικό πρόβλημα που στην αρχή θα απευθυνθεί στη Ρίζω για να καταλάβει τι έχει συμβεί .

Έπειτα θα πάει σε γυναικολόγο στη Λάρισα όπου και θα μάθει πως υπάρχει όντως πρόβλημα . Ο Λάμπρος όπως πάντα θα σταθεί δίπλα της της . Άραγε θα καταφέρει η Ελένη να ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα και να αποκτήσει την οικογένεια που τόσο επιθυμούσε με τον αγαπημένο της Λάμπρο;

Προετοιμάζεται για εκδίκηση, ο Μάνος Βόσκαρης

Κι ενώ όλοι πίστεψαν πως με τον ευνουχισμό του Βόσκαρη, ο ρόλος του στη σειρά ολοκληρώθηκε αυτό δεν ισχύει. Ο Μάνος Βόσκαρης θα συνεχίσει για κάποια ακόμα επεισόδια να παίζει στις «Άγριες μέλισσες» και θα αποχωρήσει με αυτοκτονία, αφού πρώτα ολοκληρώσει την εκδίκηση του προς τον Δούκα!

Εξελίξεις των Άγριων Μελισσών: Ποιο είναι το νέο spoiler της σειράς;

Ο αδίστακτος άνδρας θα δεχτεί στις φυλακές την επίσκεψη μίας μυστηριώδους γυναίκας, η οποία και θα ταράξει πάλι τα νερά της ιστορίας! Παράλληλα, ο Μάνος θα καλύψει όλη την αλήθεια για τον θάνατο του Γιώργη στην Ελένη Σταμίρη και τότε εκείνη μαζί με τις αδελφές της θα σύρουν στα δικαστήρια τον Δούκα, προκείμενου να τιμωρηθεί για όλα του τα εγκλήματα.

Μάλιστα αυτά τα επεισόδια θα το δείτε προς το τέλος της σεζόν όπου και θα κλείσουν όλες οι ιστορίες για να ανοίξουν νέες για την τη τρίτη σεζόν, σύμφωνα με το περιοδικό Tv 24.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News