Advertisement
MEDIA

Survivor Spoiler: Πεθαίνει στον Σασμό και μπαίνει στο Survivor και ο Ατζούν του δίνει 10.000 ευρώ την εβδομάδα

11:02
Νίκη Μουλά

Survivor Spoiler: Ο Κώστας Νικούλι, που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha “Σασμός”, δέχτηκε μία άκρως δελεαστική πρόταση να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, ο Ατζούν, που κοιτάει πως θα απογειώσει τα νούμερα τηλεθέασης του φετινού Survivor, έχει προσεγγίσει τον ηθοποιό, ο οποίος, μάλιστα, πρωταγωνιστεί στο πρόγραμμα που βρίσκεται απέναντι από το ριάλιτι.

Advertisement

 

Ο ρόλος του Κώστα Νικούλι στην αγαπημένη σειρά του Alpha έχει ήδη ολοκληρωθεί, αφού τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προβληθεί η σκηνή στην οποία δολοφονείται.

Advertisement

 

Advertisement

Στη ρήτρα που έχει υπογράψει ο ταλαντούχος ηθοποιός υπάρχει ο όρος να μην πάρει μέρος σε άλλη τηλεοπτική σειρά μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022. Αυτόν το όρο προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Τούρκος παραγωγός και να τον πείσει, δίνοντας τους ένα σεβαστό ποσό, να συμμετάσχει στο survivor.

 

Survivor Spoiler: Ο Ατζούν προσφέρει 10.000 ευρώ εβδομαδιαίως στον Κώστα Νικούλι

 

Advertisement

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρώτες επαφές έχουν ήδη γίνει και μάλιστα, ο Ατζούν προσφέρει στον ηθοποιό το απίστευτο ποσό των 10.000 ευρώ εβδομαδιαίως, με τον νεαρό καλλιτέχνη να βλέπει με πολύ καλή προοπτική την θετική απάντηση.

 

Αρχικά, ο Κώστας Νικούλι ήταν αρνητικός, πιστεύοντας ότι η καριέρα του είναι ήδη στο “πικ” της και δεν χρειάζεται κανένα ριάλιτι για να “αναβαθμιστεί”, ωστόσο, μόλις άκουσε την οικονομική πρόταση του Ατζούν, φαίνεται ότι άλλαξε γνώμη.

 

Advertisement

TAGS:
Advertisement