Advertisement
MEDIA

Σύζυγος 44χρονης: «Να εξηγήσει η επιτροπή στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους»

14:11
Newsroom

Σύζυγος 44χρονης: «Να εξηγήσει η επιτροπή στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας. Η άτυχη γυναίκα είχε χάσει τη ζωή της από θρόμβωση. Αναλυτικότερα:

Εκνευρισμός για την απόφαση τη Επιτροπής

Συναισθηματικά φορτισμένος και εκνευρισμένος από τη νέα απόφαση της επιτροπής να συστήνει στους κάτω των 60 ετών που είναι να κάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου, να μην την πραγματοποιήσουν με Astrazeneca, παρουσιάστηκε ο Μανόλης Κρυοβρυσανάκης.

Advertisement

Ο συγκεκριμένος άνδρας είναι ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας στην Κρήτη. Η ίδια πριν από μερικές εβδομάδες έχασε την ζωή της από θρόμβωση. Αυτή προκλήθηκε από το συγκεκριμένο εμβόλιο.

Advertisement

Σύζυγος 44χρονης: Όλα όσα ανέφερε στις δηλώσεις του

«Είναι σαν να λένε χάσαμε έναν άνθρωπο, αλλά δεν πειράζει, σώσαμε άλλους. Θέλω η επιτροπή να εξηγήσει στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους για να σωθούν άλλοι», είπε αρχικά και συνέχισε: «Ανερυθρίαστα λένε ότι κάναμε το εμβόλιο αυτό γιατί δεν είχαμε άλλα εμβόλια».

Advertisement

Μάλιστα αποκάλυψε ότι η σύζυγός του, όσο ήταν στο νοσοκομείο του είχε ζητήσει να μην ξαναμιλήσει σε δημοσιογράφους, προκειμένου να μην γίνει παράδειγμα των αντιεμβολιαστών: «Παλινωδίες και λάθη της επιστημονικής κοινότητας, αυτοί δημιουργούν την σύγχυση», είπε τέλος ο κ. Κρυοβρυσανάκης.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο από την τηλεόραση του «Ant1» και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»:

Advertisement
TAGS:
Advertisement