Advertisement
MEDIA

«Τα μεγάλα πράγματα τα ζεις μια φορά»: Η Αντελίνα Βαρθακούρη λυγίζει μπροστά στην κάμερα και βάζει τα κλάματα

13:09
Newsroom

Αντελίνα Βαρθακούρη: Οι Globetrotters Χάρης Βαρθακούρης και Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκαν στη Γη του Πυρός. Οι δυο τους αναζητούσαν Φλαμίνγκο, ενώ επιχείρησαν να φτάσουν μέχρι το τέλος του κόσμου. Το τελευταίο έπρεπε να το κάνουν, διότι έπρεπε να βγουν selfie για τον Πέτρο.

Όσον αφορά, τον παγετώνα Περίτο Μορένο, η Αντελίνα Βαρθακούρη και ο Χάρης Βαρθακούρης έφτασαν μέχρι την Παταγονία για να την εξερευνήσουν. Ο παγετώνας βρίσκεται ανάμεσα στους αμείωτους παγετώνες του κόσμου. Μάλιστα, το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό τον κάνει να αποτελεί αντικείμενο μελέτης.

Advertisement

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Ευχαριστώ που ήρθα εδώ»

Η Αντελίνα αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για το τοπίο της Παταγονίας «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα βρεθώ εδώ. Τα μεγάλα πράγματα τα ζεις μια φορά. Τώρα μπορεί να βλέπει κάποιος και να πει “είσαι χαζή που κλαις τώρα γι’ αυτό”, αλλά είναι πολύ ωραίο αυτό που βλέπω κι ευχαριστώ που ήρθα εδώ».

Advertisement

Από εκεί και πέρα, η Αντελίνα αναφέρθηκε και στην οικογένειά της «Είναι κρίμα που δεν μπορώ να έχω κι άλλους δικούς μου ανθρώπους μαζί μου, τα παιδιά μου, να δουν αυτό που βλέπω. Είναι πολύ ωραίο αυτό που βλέπω. Και είναι κάτι που δεν μπορώ να ακουμπήσω και μ’ αρέσει».

Advertisement

Αντελίνα Βαρθακούρη: Βίντεο από το επεισόδιο των Globetrotters από την Παταγονία

TAGS:
Advertisement