Advertisement
MEDIA

«Θα ακουστεί για πρώτη φορά! Είπα να μην το πω αλλά…»: Η αποκάλuψη του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα του Πρωινού

14:15
Newsroom

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Λιάγκας για τον έντονο καβγά που σημειώθηκε ανάμεσα σε Light και Snik κατά τη διάρκεια των βραβείων Mad την περασμένη Τετάρτη.

Συγκεκριμένα για τις σκηνές βίας που εκτυλίχθηκαν στις θέσεις των VIP ανάμεσα στους τράπερ και χρειάστηκε να διακοπεί δύο φορές η μουσική βραδιά μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας και χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στον λόγο που οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες δεν αποχώρησαν.

Advertisement

Ο γνωστός παρουσιαστής δήλωσε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Επειδή όλοι ρωτούν γιατί δεν τους έδιωξαν, θα ακουστεί για πρώτη φορά. Είπα να μην το πω αλλά… Έγινε προσπάθεια από τους διοργανωτές, τους φώναξαν και τους δύο αλλά και τους ανθρώπους που ήταν μαζί τους και τους είπαν ότι πρέπει να αποχωρήσουν. Δεν αποχώρησαν. Εγώ χθες δεν το είχα σαν ρεπορτάζ. Χθες για άλλο πράγμα τσακωθήκαμε γιατί είπες ότι κάνω δημόσιες σχέσεις» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φαίη Σκορδά να αντιδρά, καθώς και η ίδια το είχε πει χθες στον αέρα του Πρωινού.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Advertisement
TAGS:
Advertisement