tha-ton-plakone-sto-xylo-chontro-epeisodio-kanaki-panagiotopoyloy-toys-chorise-o-servetas-92157
15:59

Θα τον πλάκωνε στο ξύλο: Χοντρό επεισόδιο Κανάκη – Παναγιωτόπουλου, τους χώρισε ο Σερβετάς

15:59
Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Το άγνωστο και χοντρό επεισόδιο Κανάκη-Παναγιωτόπουλου στην τελευταία εκπομπή

Σάλο και κατακραυγή έχουν προκαλέσει οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τη διαρροή βίντεο πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Advertisement

Όπως αναφέρει η Εφημερίδα SPIRTO, λίγες ώρες πριν ξεσπάσει το μεγάλο σκάνδαλο, τα δύο μέλη των Ράδιο Αρβύλα παραλίγο να έρθουν στα χέρια. Ο Αντώνης Κανάκης ήταν έξαλλος μαζί του μόλις τον είδε στο στούντιο και τους χώρισαν οι Χρήστος Κιούσης και Γιάννης Σερβετάς.

Με άμεση απόφαση του Κυριακού απολύθηκε από τον ΑΝΤ1, ενώ έκλεισε οριστικά για εκείνον και η πόρτα των Ράδιο Αρβύλα.

Advertisement

Βέβαια, μέχρι να σκάσει η βόμβα αρχικά από το διαδίκτυο με την καταγγελία της πρώην συντρόφου του Παναγιωτόπουλου, κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα, ωστόσο, ήταν θέμα δευτερολέπτων να γίνει η έκρηξη.

Advertisement

Οι εξελίξεις πήραν τη μορφή χιονοστιβάδας. Στην αρχή κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες στα δημοσιογραφικά γραφεία, έπειτα ήρθε η ανάρτηση του ακριβιστή Ηλία Γκιώνη και μετά το… τσουνάμι!

Κι επειδή η καταγγελία όχι μόνο είχε βάση, αλλά υπάρχει και δικαστική εκκρεμότητα εδώ και δύο χρόνια (η μήνυση κατατέθηκε πριν από τρία) όλοι έμειναν με το στόμα ανοικτό.

Και για τις περιπέτειες στις δικαστικές αίθουσες του (πρώην πλέον) μέλους των Ράδιο Αρβύλα αλλά και για το γεγονός ότι ανέβασε στο διαδίκτυο φωτογραφίες και βίντεο από προσωπικές στιγμές της συντρόφου του.

Advertisement

Και για την ακρίβεια δεν μιλάμε για revenge porn, αφού οι πρώτες φωτογραφίες και βίντεο (με κοντά 100.000 views!) ανέβηκαν όταν o Παναγιωτόπουλος και η τότε σύντροφός του είχαν σχέση!

«Απολύστε τον»

Μόλις ξεκίνησε το τσουνάμι, η εντολή του Θοδωρή Κυριακού δεν χωρούσε καμία ερμηνεία. «Απολύστε τον», είπε και μίλησε αμέσως με τον Αντώνη Κανάκη.

Ο τελευταίος ήταν απολύτως σύμφωνος με την ενέργεια του ιδιοκτήτη του ΑΝΤ1 ενώ κι εκείνος ανακοίνωσε στους συνεργάτες του το τέλος του Στάθη από τους Ράδιο Αρβύλα.

Βέβαια μέχρι να γίνουν όλα αυτά, έπρεπε να «στηθεί» το επεισόδιο εκείνης της ημέρας και ο Παναγιωτόπουλος όπως είπαμε πήγε κανονικά για δουλειά. Μόνο που είδε την πόρτα κλειστή και τον Αντώνη Κανάκη μαινόμενο.

Advertisement

Ο αρχηγός των Ράδιο Αρβύλα ήταν εκτός εαυτού και ωρυόταν προς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για τις πράξεις του για τις οποίες όλη η υπόλοιπη ομάδα είναι κατηγορηματικά αντίθετη.

Κανείς δεν ήξερε τίποτα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κράτησε κρυφή τη δικαστική κόντρα του και οι Ράδιο Αρβύλα βρέθηκαν (και βρίσκονται ακόμη) στο στόχαστρο αρκετών.

Τα σχόλια σε βάρος τους πολλά όσο κι αν έχουν στηριχθεί από το κανάλι και από συναδέλφους τους, αφού δεν ήξεραν τίποτα για τη δράση του συνεργάτη τους.

Μάλιστα, παραλίγο η κατάσταση να ξεφύγει, αλλά ο Χρήστος Κιούσης και ο Γιάννης Σερβετάς μπήκαν μπροστά για να μην εκτραχυνθεί η κατάσταση.

Ο Κανάκης δεν μπορούσε να πιστέψει τι έχει γίνει και ειδικά από έναν άνθρωπο που γνώριζε κοντά 30 χρόνια και ήταν συνεργάτης του για 15.

Η αγωγή των Ράδιο Αρβύλα στον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Μετά από τις αποκαλύψεις για τον πρώην συνεργάτη τους, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης έχουν ήδη κινηθεί νομικά εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Τα τρία μέλη του Ράδιο Αρβύλα κατέθεσαν αγωγή με την οποία ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά, όσο και η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» που κατέβασε πρόωρα ρολά, αλλά και ο Αντώνης Κανάκης σαν δημιουργός της.

Τα τρία πρόσωπα υποστηρίζουν πως η εικόνα τους έχει πληγεί, μετά τις αποκαλύψεις για τον -πρώην πλέον- συμπαρουσιαστή τους, δόθηκε ευκαιρία να ακουστούν για αυτούς πράγματα που δεν ισχύουν και να βρεθούν στο στόχαστρο, ενώ δεν γνώριζαν τίποτα για την υπόθεση revenge porn.

Η αγωγή θα επικεντρώνεται επίσης στην εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” που επίσης έχει πληγεί και υπάρχει μεγάλος οικονομικός κίνδυνος για το brandname της, το οποίο ανήκει στην εταιρεία παραγωγής “Tony Productions” του Αντώνη Κανάκη.

Πηγή: Εφημερίδα SPIRTO