Enimerotiko.gr
Media

Τι απέγιναν τα ζευγάρια των ελληνικών ριάλιτι: Οι επεισοδιακοί χωρισμοί, η συγκατοίκηση και ο γάμος

ριάλιτι

Ακόμη μια τηλεοπτική σεζόν ξεκινά με τα νέα ριάλιτι να έχουν πάρει «φωτιά». Ήδη παρακολουθούμε το big brother, ενώ σήμερα αναμένεται η πρεμιέρα του Top Chef και την Τρίτη επιστρέφει στiς οθόνες μας το Bachelor 2, με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Παππά.

Με αφορμή λοιπόν τη νέα σεζόν, συγκεντρώσαμε μερικούς συμμετέχοντες που έχουν λάβει μέρος στις τηλεοπτικές εκπομπές και κατέληξαν… δεσμευμένοι! Άλλοι παραμένουν ερωτευμένοι, ενώ άλλοι έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος

Αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγά­ρια της ελληνικής showbiz. Γνωρίστηκαν το 2017 κατά την συμ­μετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΙ και έκτοτε εί­ναι αχώριστοι.

Η χημεία τους είχε γίνει αισθη­τή κατά την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο και μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα αποκάλυψαν επίσημα ότι είναι ζευγάρι. Στηρίζουν ο ένας τον άλλο σε κάθε τους επαγγελμα­τική επιλογή, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν μαζί να κάνουν ταξίδια σε διαφορετικούς προ­ορισμούς και πολλές αγαπημέ­νες τους δραστηριότητες, όπως η γυμναστική.

Είναι και οι δύο είναι αρκετά ενεργοί στα social media και μοιράζονται συχνά με τους δια- δικτυακούς τους φίλους στιγ­μιότυπα από την καθημερινότητά τους και τα ταξίδια τους. Όσο για το γάμο, φαίνεται πως δεν είναι στα άμεσα σχέδια τους, όμως παραμένουν μαζί και ευτυχισμένοι.

Βαλαβάνη Βασάλος

Μαριαγάπη Ξυπολιά – Αιμιλιάνο Μάρκου

Τα δύο νεαρά μοντέλα γνωρίστηκαν στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στον τρίτο κύκλο του GNTM.

Έκτοτε έχουν γίνει ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια γεγονός το οποίο αποδεικνύεται και από τις αναρτήσεις τους στα social media Τόσο η Μαριαγάπη Ξυπολιά, όσο και ο Αιμιλιάνο Μάρκου, οι οποίοι πλέον εργάζονται ως επαγγελματίες μοντέλα, μοιράζονται συχνά με τους διαδικτυακούς τούς φίλους κοινές φωτογραφίες τους χωρίς να λείπουν οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης του ενός για τον άλλο.

Τον προηγούμενο μήνα δημοσίευσαν και οι δυο στους λογαριασμούς τους στο instagram κάποια στιγμιό­τυπα από τις διακοπές τους.

Μαριαγάπη Αιμιλιάνο

Σοφία Δανέζη – Δημήτρης Κεχαγιάς

Τους γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή τους στο Big Brother. Κατά τη διάρκεια του ριάλιτι είχαν έρθει πολύ κον­τά, με τις φήμες πως είναι ζευγάρι να φουντώνουν.

Όταν οι πρώην παίκτες αποχώρησαν από το παιχνίδι ξεκαθάρισαν τα πράγμα­τα τονίζοντας πως είναι φίλοι, στηρίζουν ο ένας τον άλλο, αλλά δεν είναι ζευγάρι.

Σε συνέντευξή τους, ο Δημήτρης Κεχα­γιάς είχε δηλώσει “Μέσα στο παιχνίδι τα συναισθήματα διογκώνονταν, φυσικά η Σόφια είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, φυσικά την έχω φλερτάρει αλλά το παν δεν είναι μόνο το ερωτικό κομμάτι υπάρχουν και πολλά άλλα που μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη σχέση ανάμεσα σε δυο άτομα’.

Δανέζη Κεχαγιάς

Παναγιώτης Βασιλάκος – Νικολέττα Τσομπανίδου

Την καρδιά του πρώτου Έλληνα Bachelor είχε κερδίσει η Νικολέτα Τσομ- πανίδου στο δημοφιλές ριάλιτι που προβλήθηκε την περασμένη σεζόν. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος από όλες τις υποψήφιες νύφες που συμμετείχαν στο ριάλιτι επέλεξε την Νικολέτα για να βρίσκεται στο πλευρό του και έδει­χναν μετά το τέλος του παιχνιδιού να ζουν τον απόλυτο έρωτα.

Μετά τον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού, τον Δε­κέμβριο του 2020, το ευτυχισμένο τότε ζευγάρι εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμα­νού “Καλύτερα δε γίνεται”, με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να δηλώνει για τη Νικολέτα: «Αυτό που με κέρδισε σε εκείνη είναι η αθωότητα στα μάτια της, το χαμόγελό της, μα πάνω από όλα η ψυχή της. Τέτοια καλοσύνη που έβγαζε σε κάθε γύρι­σμα, μπορεί να την πλήγωνα, να την έφερνα σε δύσκολη θέση, κάποιες φορές, μπορεί όντως να έβλεπε τον προβληματισμό μου, παρόλα αυτά εί­χε πάντα τον τρόπο της να με κερδίζει στις πιο δύσκολες στιγμές της. Δεν ξέφευγε. Μπορεί να έκλαιγε, μπορεί να εκνευριζόταν, αλλά το έκανε με τόση γλυκύτητα”.

Αυτός ο έρωτας τελικά έληξε άδοξα λίγους μή­νες αργότερα. Την αποκάλυψη για το χωρισμό τους έκανε η Νικολέτα Τσομπανίδου, εκπλήσ­σοντας τους πάντες. Οι δύο παίκτες που φαινό­ταν να ζουν ένα μεγάλο έρωτα έριξαν απρόσμε­να τίτλους τέλους στη σχέση τους ρίχνοντας καρφιά” ο ένας για τον άλλο τόσο σε τηλεοπτι­κές τους συνεντεύξεις όσο και μέσα από αναρ­τήσεις τους στα social media.

Βασιλάκος Τσομπανίδου

Μαριάννα Κάρα – Στέφανος Πιτσίνιαγκας

Άλλος ένας μεγάλος έρωτας που γεννήθηκε σε ριάλιτι και έληξε απρόσμενα ήταν εκείνος της Μαριάννας Κάρα και του Στέφανου Πιτσίνιαγκα στο House of Fame.

Τα δύο νεαρά παιδιά είχαν γίνει αχώριστα κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σπίτι του House of Fame. Στήριζαν ο ένας τον άλλο σε όλα ακόμα και στις καλές στιγμές και στις ατυχίες που αντιμετώπιζαν. Οι δύο τους περνούσαν πολλές ώρες μιλώντας και δεν έλειψαν και από το παιχνίδι οι τρυφερές στιγμές τους μπροστά στην κάμερα αποδεικνύοντας ότι υπήρχε ένας μεγάλος έρωτας. Όμως αυτός ο έρωτας έμελλε να μην έχει μέλλον αφού τα δύο παιδιά εδώ και λίγο καιρό έχουν χωρίσει.

Κάρα Πιτσινιάγκας

Ανούς Χεριμιάν – Διονύσης Σαρακίνης

Την Ανούς Χεριμιάν και τον Διονύση Σαρακίνη τους γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή τους στον πέμπτο κύκλο του Masterchef, που προ­βλήθηκε την περασμένη σεζόν.

Κατά τη διάρκεια του ριάλιτι μαγειρικής αναπτύχθηκε μια ιδιαίτερη χημεία μεταξύ τους που εξε­λίχθηκε σε έρωτα. Προς το τέλος του παιχνιδιού δεν έκρυβαν πλέον τη σχέση τους Μετά το τέ­λος του Masterchef, στις αρχές του φετινού καλοκαιριού, οι δύο πρώην παίκτες άφησαν για λίγο τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και ταξίδεψαν στην Ελαφόνησο για απολαύσουν τις διακο­πές τους μαζί και να χαρούν τον ερωτά τους. Από τις τρυφερές αναρτήσεις και των δυο σεφ, στους λογαριασμούς τους στα social media, φαίνεται πόσο ευτυχισμένοι είναι μαζί. «Τα καλύτερα έρχονται τώρα με τον Διονύση. Νομίζω δεν χρειάζονται πολλές δηλώσεις, όταν βγει και εκείνος από το παιχνίδι, θα μιλήσει και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Δεν έχει αλλάξει κάτι, είμαστε κα­λά. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και νομίζω δεν χρειάζεται να δηλώσουμε κάτι άλλο. Προς το πα­ρόν είναι όλα στον αέρα, αλλά θα δείξει αν θα μείνουμε μαζί. Υπάρχει μια θετικότητα. αλλά όλα εί­ναι στον αέρα», είχε δηλώσει, τον περασμένο Ιούνιο, η Ανούς Χεριμιάν.

Ανούς Διονύσης

Μαρία Μπέη – Δημητρης Μπέλλος

Έγιναν γνωστοί μέσα από τη συμμετοχή τους στον τέταρτο κύκλο του MasterChef στο Star που προβλήθηκε την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020.

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στον διαγωνισμό μαγειρικής ερωτεύτηκαν. Όπως αποκα­λύφθηκε μετά το τέλος του συγκεκριμένου κύκλου του Masterchef, η σχέση τους είχε ξεκινήσει πριν την προβολή του ριάλιτι μαγειρικής στην τηλεόραση. Την περασμένη σεζόν τους δυο σεφ τους είδαμε μαζί και στην τηλεόραση στην εκπομπή “Happy Day” στον Alpha με την Σταματίνα Τσιμτσιλή όπου συνεργάστηκαν στο κομμάτι της μαγειρικής. Μπορεί να πέρασε καιρός από την συμμετοχή και την γνωριμία τους στο Masterchef, όμως συνεχίζουν να ερωτευμένοι και αυτό φαί­νεται και από τις αναρτήσεις τους στα social media. Όπως στις αρχές του φετινού καλοκαιριού, που η Μαρία Μπέη δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της από τη Σαντορίνη.

Μπέη Μπέλλος

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News