Advertisement
MEDIA

Τον έκανε να τα “χάσει”: H Κατερίνα Καινούργιου την είπε στον Μικρούτσικο, «Θες να πας του χρόνου στον Λιάγκα;»

16:21
Εύη Κουρίδου

Πέτρα του σκανδάλου αποτέλεσε ο Γιώργος Λιάγκας στην αψιμαχία που δημιουργήθηκε μεταξύ Κατερίνας Καινούργιου και Ανδρέα Μικρούτσικου.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Λάγιου για την πορεία της εκπομπής «Είμαστε μαζί», η παρουσιάστρια θέλησε να σχολιάσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα, λέγοντας, μεταξύ άλλων:

Advertisement

«Συνειδητοποιώ ότι είναι χειρότερος από μένα στα νεύρα. Έχει πάνω τη Χρύσα Ζορκάδη και δεν φαντάζεστε τι της κάνει. Λέει “επάνω η κυρία Ζορκάδη κάνει μία δική της εκπομπή”. Κάνει σαματάδες, είναι καταπληκτικό. Όταν δεις ότι ο άμεσος ανταγωνισμός πηγαίνει καλά και τυχαίνει κάποιες φορές να σε περνάει, θα βάλεις να δεις τον άμεσο ανταγωνισμό».

Τότε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο και τα αίματα άναψαν.

Advertisement

«Όταν είχα αρρωστήσει έβλεπα από το σπίτι μου τον Λιάγκα και εμάς. Θέλω να πω ότι ο Γιώργος Λιάγκας το χτυπάει το χταπόδι», παραδέχτηκε ο παρουσιαστής για τη δημοσιογραφική πορεία του Γιώργου Λιάγκα.

Advertisement

 

Και η Κατερίνα Καινούργιου αμέσως αντέδρασε: «Άμα σου αρέσει ο Λιάγκας, θες να πας του χρόνου να δουλέψεις με τον Λιάγκα; Έτσι όπως το λες…».

«Δεν μου έχει κάνει πρόταση. Το να μου αρέσει κάπου, πρέπει να πάω κιόλας; Νομίζεις ότι ψάχνω δουλειά;», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Advertisement

Σε αυτό το σημείο, η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε πως έκανε πλάκα.

«Ανδρέα, πλάκα σου έκανα. Είναι δυνατόν; Ίσως δεν μου βγαίνει το χιούμορ. Σου έκανα πλάκα, όπως μου κάνεις κι εσύ άπειρες, όταν μου λες πως δεν είμαι παρουσιάστρια. Εγώ θέλω πάρα πολύ να είσαι εδώ του χρόνου. Εγώ είμαι αυτή που λέω μεγάλη μου χαρά και τιμή που είσαι εδώ. Πολύ καλός είναι ο Λιάγκας, απλά θέλω να πας να δεις πόσο μιλούν και οι υπόλοιποι εκεί», είπε όλο νόημα.

TAGS:
Advertisement