Advertisement
MEDIA

Τους αποστόμωσε: Το κράξιμο στον Σπύρο Μπιμπίλα για τη συμμετοχή στη σειρά του Σεφερλή και η απάντησή του

17:27
Newsroom

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν γύρω από την πρεμιέρα του Super Mammy, ο Σπύρος Μπιμπίλας τοποθετήθηκε μέσα από ανάρτησή του, απαντώντας σε εκείνους που κατέκριναν την συμμετοχή του.

Ένα από τα σχόλια κατά του Σπύρου Μπιμπίλα ανέφερε: «Αλήθεια τώρα κύριε Μπιμπίλα. Από τη μία υπερασπίζεστε το κίνημα metoo κι από την άλλη εμφανίζεστε σε αυτό το φρικτό σήριαλ που αναφέρει τη φράση ”Είδα στο δρόμο έναν βιαστή… έτρεχα έτρεχα, αλλά δεν τον πρόλαβα”; Το ΕΣΡ έχει λάβει ήδη από τους τηλεθεατές τις καταγγελίες και ελπίζω συντόμως η σειρά να κοπεί όπως αρμόζει!» αναφέρει χαρακτηριστικά ένας χρήστης.

Advertisement

 

Advertisement

Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντησή του στα σχόλια για την πρεμιέρα του Super Mammy

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σε μία απάντηση στα σχόλια που γίνονται ανέφερε: «Τι να παραδεχτώ; Ότι σαν ηθοποιός θέλω να έχω γεύσεις από κάθε είδους δουλειά; Ότι ζούμε πλέον σε καθεστώς τρόμου μήπως ξεσηκωθούν όλοι με το παραμικρό; Μήπως βρισκόμαστε όλοι μαζί σε παράκρουση; Μήπως να παραδεχθώ ότι πρέπει να είμαστε υπέρ της λογοκρισίας; Γιατί αν αρχίσω να κάνω αυστηρή κριτική στον Σεφερλή, τι να πω μετά για τις δήθεν κουλτουροειδείς απόπειρες πολλών με τις κάθε είδους ασχήμιες επί σκηνής;».

Advertisement

Υπενθυμίζουμε πως η νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή, έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου και αναφέρεται πως τα σχόλια που ακούστηκαν στο πρώτο επεισόδιο της σειράς ήταν σεξιστικά και ομοφοβικά.

Advertisement

Advertisement
TAGS:
Advertisement