Advertisement
MEDIA

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το ξαφνικό κόψιμο του «Πάμε Πακέτο», η δύσκολη περίοδος της ζωής της και η ψυχοθεραπεία

19:53
Newsroom

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η Ελληνίδα παρουσιάστρια μίλησε στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» και την εκπομπή «The dot». Η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που της τέθηκαν. Μεταξύ άλλων, η ίδια αποκάλυψε και όσα δεν είχε πει μέχρι σήμερα για την εκπομπή «Πάμε Πακέτο». Αναλυτικότερα, τα όσα ανέφερε στη συνέντευξή της:

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Το Πάμε Πακέτο θα έβγαινε στον αέρα το Μάρτιο, αλλά ήρθε ο κορονοϊός»

«Εγώ πραγματικά πήγα εκεί για ψυχοθεραπεία. Πρώτον, γιατί πέρασα μια δύσκολη περίοδο από τότε που ξαφνικά και αδικαιολόγητα σταμάτησε το Πάμε Πακέτο. Έγινε με έναν άκομψο τρόπο. Ήταν η καθημερινότητά μου και όταν αυτό ακραία και ξαφνικά διακόπτεται μετά από 14 χρόνια -17 χρόνια ήμουν στον Alpha-, είναι σαν ξερίζωμα κάπως. Πάντα υπάρχει μια απώλεια όταν σταματάει κάτι.

Advertisement

Κάτι πήρε το αφτί μου ότι θα συνεχιστεί το Πάμε Πακέτο, αλλά επειδή αυτό το αφτί έχει πάρει κι άλλες φορές τέτοιες πληροφορίες σε επίπεδο συμφωνιών που για κάποιο λόγο μετά από τις αλλαγές των συνθηκών άλλαξαν κι αυτά, δεν είμαι σε θέση να πω ούτε ναι ούτε όχι. Είχαμε συζητήσει με τον ΣΚΑΪ, είχαμε συμφωνήσει, για κάποιο λόγο όμως επειδή εγώ δεν ήμουν σε θέση να υπογράψω ακόμα γιατί ήμουν δεσμευμένη με συμβόλαιο από τον Alpha μέχρι τον Αύγουστο, οι άνθρωποι έπρεπε να προχωρήσουν, έκαναν την συμφωνία με τον Acun και πέρασαν σε άλλο πρόγραμμα.

Advertisement

Μετά μιλήσαμε με το Open, ήταν όλα έτοιμα να ξεκινήσουμε θεωρητικά και έρχεται ο κορονοϊός. Θα έβγαινε στον αέρα τον Μάρτιο», αποκάλυψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Advertisement

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ακολουθεί βίντεο από τις δηλώσεις της στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» και την εκπομπή «The dot»

TAGS:
Advertisement