Advertisement
MEDIA

Ξέσπασμα Άγγελου Μπράτη: «Τι σε ενδιαφέρει εσένα και σε καίει τόσο για την προσωπική μου ζωή;»

18:40
Newsroom

Άγγελος Μπράτης: Στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» φιλοξενήθηκε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το να παραχωρήσει μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο ίδιος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που του έθεσαν. Μεταξύ άλλων, ο Άγγελος Μπράτης αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για το γεγονός πως δεν του αρέσει να τον ρωτούν για την προσωπική του ζωή. Αυτό, διότι όπως τονίζει, η ζωή είναι προσωπική και η σχέση είναι μεταξύ δύο ανθρώπων. Αναλυτικότερα:

Άγγελος Μπράτης: «Έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να εισβάλουν στην προσωπική μου ζωή»

Ο σχεδιαστής μόδας και κριτής του GNTM λέει επί του θέματος: «Δεν δίνω συχνά συνεντεύξεις αλλά έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να εισβάλουν στην προσωπική μου ζωή. Η απάντηση είναι πάντα ίδια αφού είναι προσωπική η ζωή. Οι σχέσεις είναι μεταξύ δύο ανθρώπων.

Advertisement

Με ενοχλεί όταν κάποιος επιμένει για την προσωπική μου ζωή. Συνήθως αντιστρέφω την ερώτηση. Τι είναι αυτό που σε ενδιαφέρει τόσο και σε καίει; Εγώ μια χαρά είμαι. Έχει ενδιαφέρον όταν τους ενδιαφέρω εγώ. Όταν λέω ότι δεν είμαι σε σχέση, δεν είμαι σε σχέση. Είμαι ακόμα μόνος μου», ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Άγγελος Μπράτης.

Α. Μπράτης: Ακολουθεί βίντεο από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»

Advertisement
Advertisement
TAGS:
Advertisement