aisio-telos-gia-tin-5chroni-poy-agnooyntan-edo-kai-treis-imeres-amp-8211-vrethike-mesa-sto-dasos-78257
11:55

Αίσιο τέλος για την 5χρονη που αγνοούνταν εδώ και τρεις ημέρες – Βρέθηκε μέσα στο δάσος

11:55
Παναγιώτης Γιαννακοσιάν

5χρονη που αγνοούνταν: Το μικρο αυτό θαρραλέο κοριτσάκι μια μέρα που πήγε με την γιαγιά της στο δάσος χάθηκε. Υπήρχε πολύ μεγάλη αγονία για το αν θα καταφέρει να ζήσει.

5χρονη που αγνοούνταν: Η περιπέτεια της και το αίσιο τέλος

Πολλοί φόβοι περιτριγύριζαν το αν θα βρεθεί η 5χρονη σώα και αβλαβείς. Οι κίνδυνοι ήταν πολλαπλοί εφόσον στο δάσος υπήρχαν αρκούδες. Άλλος ένας κίνδυνος ήταν το ποτάμι που θα μπορούσε να πνιγεί μέσα η μικρή. Ευτυχώς τελικά βρέθηκε και η περιπέτεια της είχε ένα αίσιο τέλος.

Advertisement

Στο Νίζνι Νόβγκοροντ της Ρωσίας. Ομάδες που όργωναν την περιοχή είχαν αποσταλεί.

Advertisement

Η Zarina Avgonina στις 18 Αυγούστου είχε πάει με την γιαγιά της στο δάσος και η μικρή χάθηκε. Έκτοτε, ξεκίνησε μία γιγαντιαία επιχείρηση για την άμεση ανεύρεσή της.

Advertisement

5χρονη που αγνοούνταν: Οι πρώτοι φόβοι

Μετά τις πρώτες ώρες άρχισαν να εκφράζονται φόβοι οτι λόγο του νεαρού της ηλικίας της μπορεί να έχει πνιγεί. Ενώ οι ανησυχίες για το αν ήταν ζωντανή έγιναν ακόμη μεγαλύτερες όταν στην περιοχή εντοπίστηκαν ίχνη από αρκούδες.

Για αυτό και οι ομάδες αναζήτησης ενισχύθηκαν με ένοπλους άνδρες σε περίπτωση που δεχθούν και εκείνοι επίθεση.

Advertisement

Ο χρόνος περνούσε και οι ελπίδες για την Zarina στέρευαν μέχρι που μετά από τρεις μέρες, έγινε ένα μικρό θαύμα…

5χρονη που αγνοούνταν: «Δεν φοβάμαι, απλά διψάω, θέλω να φάω κέικ και να πάω σπίτι μου».

Βρέθηκε κρυμμένη σε μέρος του άγριου δάσους και το μόνο πρόβλημά της ήταν τα κουνούπια που την είχαν τσιμπήσει και η αφυδάτωση που είχε υποστεί.

Μάλιστα όταν ο άνδρας που την ανακάλυψε της ζήτησε να μην φοβάται, καθώς η περιπέτειά της τελείωσε, εκείνη του είπε: «Δεν φοβάμαι, απλά διψάω, θέλω να φάω κέικ και να πάω σπίτι μου».

Advertisement

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν έγινε αμέσως, καθώς πρώτα έπρεπε να διανυκτερεύσει στο Βοζνεσένσκ, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να ξεπεράσει την αφυδάτωση που είχε υποστεί.Αν και υπήρχαν φόβοι οτι μπορεί να είχε πνιγεί ή να έχει δεχθεί επίθεση από αρκούδες, η 5χρονη βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της.