alexis-koygias-gia-ypothesi-lignadi-amp-8220-tha-athoothei-100-amp-8211-tha-kano-ego-diasimi-tin-chrysikoy-amp-8221-108731
14:40

Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: “Θα αθωωθεί 100% – Θα κάνω εγώ διάσημη την Χρυσικού;”

14:40
Νίκη Μουλά

Ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη, έξω από το Εφετείο, εξέφρασε τη σιγουριά του ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης θα αθωωθεί.

Ειδικότερα, ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη αναφέρθηκε στην προφυλάκιση του γνωστού σκηνοθέτη-ηθοποιού, στην υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε με τον πελάτη του και τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, ενώ για ακόμη μία φορά αναφέρθηκε στον όρο «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» και τη Δώρα Χρυσικού.

Advertisement

Απορία του Αλέξη Κούγια για την πολύωρη ανάκριση του Δημήτρη Λιγνάδη

Advertisement

«Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται σε αυτήν την υπόθεση ξαφνικά, και ενώ είναι μία τόσο μικρή δικογραφία, γίνεται πέντε ώρες ανάκριση για ό,τι να ‘ναι… Τελειώνει η ανάκριση αυτή στις 8 το βράδυ, μισή ώρα εξετάζονται οι μάρτυρες, και ακολούθως από τις 20.30 μέχρι τις 3 τα ξημερώματα για μία δικογραφία με τόσο ξεκάθαρα θέματα, με τόσο αδιάσειστα στοιχεία, να καταλήγει σε μία απόφαση ένας άνθρωπος να εγκλειστεί… Δεν υπάρχει τίποτα άλλο!» υπογράμμισε ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση Λιγνάδη.

Advertisement

Ο Αλέξης Κούγιας απείλησε να οδηγήσει στα δικαστήρια όσους καλλιτέχνες τον έβρισαν στις τοποθετήσεις τους

Για τον όρο «επαγγελματίες – ομοφυλόφιλοι» επεσήμανε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ξεσηκώθηκαν όλοι αυτοί οι ηθοποιοί, ακόμα και ένας μόδιστρος… Και ένας παλιός παρουσιαστής που έχει παντρευτεί με άντρα. Έκαναν αχαρακτήριστες τοποθετήσεις με εξυβριστικές θέσεις, για τις οποίες θα τους οδηγήσω στα δικαστήρια».

Advertisement

Ο Αλέκης Κούγιας αποκάλεσε τη Δώρα Χρυσικού “κυρία Χρυσάφη”

Τέλος, για τη Δώρα Χρυσικού που ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν στην Ιθάκη τον Αύγουστο του 2015 σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας: «Θα κάνω εγώ διάσημη την κυρία Χρυσικού, η οποία έβγαλε μία ανακοίνωση, ενώ υπάρχουν η πρώην υπουργός κ. Κούρκουλα, ο σύζυγός της, δύο δικηγόροι, μία πρόεδρος Εφετών, και δεκάδες άνθρωποι από τη Ιθάκη; Ενώ υπάρχουν και φωτογραφίες με ημερομηνίες που δείχνουν… Κάνει η κυρία Χρυσάφη πώς την είπατε μία ανακοίνωση και θα κάτσω να ασχοληθώ με την κυρία Χρυσάφη;».

Advertisement