anatropi-sto-egklima-sta-glyka-nera-o-32chronos-eide-ton-dolofono-amp-8211-ta-charaktiristika-toy-drasti-84922
22:25

Ανατροπή στο Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος είδε τον δολοφόνο – Τα χαρακτηριστικά του δράστη

22:25
Χριστίνα Προφαντή

Οι αστυνομικοί αναζητούν βήμα-βήμα τα λάθη που έκαναν οι δολοφόνοι της άτυχης Κάρολαϊν όπως και στοιχεία τα οποία άφησαν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά. Ενώ «σαρώνουν» και την ευρύτερη περιοχή στα Γλυκά Νερά για τον εντοπισμό υλικού από κάμερες ασφαλείας, ενώ έχουν γίνει αιτήματα άρσης απορρήτου στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Κατάθεση του συζύγου της Κάρολαϊν

Πληροφορίες της ΕΡΤ, αναφέρουν πως ο η 20χρονη κοπέλα και ο 32χρονος πιλότος είδαν το πρόσωπο του δολοφόνου, καθώς κάποια στιγμή του έπεσε στο λαιμό η κουκούλα που κάλυπτε το πρόσωπό του.

Advertisement

Όπως κατέθεσε ο 32χρονος πιλότος, όταν ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει την σύζυγό του, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που φορούσε και έτσι είδε το πρόσωπό του.

Ο δολοφόνος της Κάρολαϊν ήταν έως 30 ετών, μελαμψός, 1,72 ύψος και με περιττά κιλά.

Advertisement

Ο 32χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς, με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, το χρώμα των ματιών του και των μαλλιών του. Δεν μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του, παρά μόνο όταν ήταν να εγκαταλείψουν την μεζονέτα είπε κάποιες λέξεις σε μια άγνωστη γλώσσα για τον πιλότο.

Advertisement

Οι αστυνομικοί του έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών, μήπως αναγνωρίσει τον δολοφόνο της γυναίκας του. Αυτό θα γίνει και τις επόμενες ημέρες καθώς είναι μεγάλος ο αριθμός των υπόπτων, που έχουν μπει στο μικροσκόπιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Οι αστυνομικοί περιμένουν και τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια, καθώς θεωρούν σίγουρο πως ο δολοφόνος της Κάρολαϊν άφησε γενετικό υλικό στο σώμα, και στα ρούχα που την έπνιξε και την έδεσε μπρούμητα πάνω στο κρεβάτι.

Advertisement

Πηγή: dikaiologitika.gr