androniki-avdelioti-ixera-ta-aischi-soy-alla-ochi-oti-aplones-ta-xera-soy-se-anilika-koritsia-108017
07:27

Ανδρονίκη Αβδελιώτη: “Ήξερα τα αίσχη σου, αλλά όχι ότι άπλωνες τα ξερά σου σε ανήλικα κορίτσια”

07:27
Χριστίνα Προφαντή

Η Ανδρονίκη Αβδελιώτη πριν από λίγο καιρό, είχε καταγγείλει γνωστό Έλληνα σκηνοθέτη, μέσα από το προφίλ της στο facebook, ο οποίος πριν από 14 χρόνια της είχε πει ότι για να δουλέψει στο θέατρο θα έπρεπε να είναι διαθέσιμη. Εκείνη δεν ενέδωσε και διέκοψε τη συνεργασία.

Advertisement

Την Τετάρτη, η Ανδρονίκη Αβδελιώτη επανήλθε στο θέμα, βλέποντας μια ακόμη καταγγελία για τον ίδιο άνθρωπο, η οποία έγινε στο twitter και έκανε λόγο ότι ο σκηνοθέτης φέρεται να είχε αδυναμία σε 15χρονιες και ότι πλήρωνε τις εκτρώσεις τους.

Advertisement

Η ανάρτηση της Ανδρονίκης Αβδελιώτη στο facebook

Advertisement

Η Ανδρονίκη Αβδελιώτη έγραψε παραθέτοντας την καταγγελία: “Τόσα χρόνια μετά από την ανήθικη πρόταση που μου είχες κάνει, αφού πρώτα φρόντισες να ξεφτιλίσεις και να εκθέσεις την οικογένεια σου και τις συνεργάτιδες σου για να με πείσεις, μαθαίνω τα παρακάτω χάλια σου. Τρισάθλιε. Εγώ έφυγα τρέχοντας τότε και έγραψα στα παλιά μου τα παπούτσια την ηλίθια παράσταση και τους ρόλους που μου έταζες γελοίε, ατάλαντε κακομοίρη. Μέσα στα χρονια άκουγα κάποια από τα αίσχη σου. Αλλά ότι άπλωνες τα ξερά σου σε ανήλικα κορίτσια αυτό δεν το φανταζόμουν. Είσαι και πατέρας”.

Advertisement

Η καταγγελία που είχε κάνει για το ίδιο πρόσωπο η Ανδρονίκη Αβδελιώτη πριν μέρες, ήταν η εξής:

#metoo #eimasteoloimazi #Γιατιτωρα; #Γιατιετσιγουστάρω

Λοιπόν ας πούμε μερικά πραγματάκια.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες ούτε θα πω το όνομα του γιατί εγώ σε αντίθεση με αυτόν, σέβομαι και λυπάμαι την οικογένεια του.

14 χρόνια πίσω, μόλις είχα τελειώσει την σχολή, γνωστός, “σπουδαίος” σκηνοθέτης, αφού μου πρόσφερε δουλειά γιατί πολύ με εκτιμούσε, μετά μου ξεκαθάρισε πως για να δουλέψω στο θέατρο πρέπει να είμαι “διαθέσιμη”, έτσι γίνονται τα πράγματα είπε και πως πρέπει να σπάσω τον τοίχο επιτέλους.

Advertisement

Ανδρονίκη Αβδελιώτη: “Μικρέ κακομοίρη, ανθρωπάκο που πιστεύεις πως έχεις στα χέρια σου εξουσία”

Είπε και άλλα και αλλα ….πολλά… 14 χρόνια μετά θα απευθυνθώ σε σένα κύριε τάδε μου που πάντα σου μιλούσα τυπικά και στον πληθυντικό, που σε εκτιμούσα και σε σεβόμουν, απευθύνομαι σε σένα που σου ανοίγουν όλες τις μεγάλες πόρτες. Θα σου πω πως δεν μετάνιωσα ούτε για μια στιγμή που έφυγα, που δεν δούλεψα μαζί σου, θα σου πω πως δεν σου άξιζε ο σεβασμός μου ούτε η εκτίμηση μου, μικρέ κακομοίρη, ανθρωπάκο που πιστεύεις πως εχεις στα χερια σου εξουσια. Θα σου πω πως εισαι ενας τρισαθλιο απελπισμενο ον, πως σε λυπάμαι, θα σου πω πως από τότε εγώ δουλευω ασταμάτητα με ανθρώπους που εκτιμώ και με εκτιμουν. Θα σε ενημερωσω πως δεν γινονται ετσι τα πραγματα, πως δεν έσπασα ποτε τον τοιχο μου. Δεν εχω κανει τιποτα που να με κανει να ντρεπομαι, ειμαι περηφανη για μενα. Μια συμβουλή θα σου εδινα 14 χρονια μετα να αφησεις στην ακρη τα σπουδαια κειμενα. Γιατι στ αληθεια πιστευω πως δεν μπορεις να κατανοησεις τι λενε. Και για να μιλησω στην γλωσσα σου.

Ε, βρε παιδι μου….