ayto-einai-to-pio-stolismeno-spiti-stin-ellada-gia-ta-christoygenna-echei-pano-apo-10-000-lampakia-amp-8211-poy-vrisketai-113460
12:29

Αυτό είναι το πιο στολισμένο σπίτι στην Ελλάδα για τα Χριστούγεννα: Έχει πάνω από 10.000 λαμπάκια – Που βρίσκεται

12:29
Newsroom

Ένα σπίτι βγαλμένο από… παραμύθι κοσμεί την πόλη της Κοζάνης, κάθε Χριστούγεννα. Πρόκειται για το πιο διάσημο σπίτι στην πόλη αφού ο στολισμός του κάθε χρόνο είναι εντυπωσιακός.

Τα φώτα λάμπουν, οι Άγιοι Βασίληδες πήραν τις θέσεις τους και η μουσική που ακούγεται βάζει ακόμα και τους περαστικούς στο πνεύμα των ημερών. Για τους ιδιοκτήτες του σπιτιού, τα Χριστούγεννα έχουν ξεχωριστή σημασία και φροντίζουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή να το δείξουν.

Advertisement

Ο παραμυθένιος στολισμός του σπιτιού

Το συγκεκριμένο σπίτι κλέβει κυριολεκτικά την παράσταση. Ο παραμυθένιος αυτός στολισμός, διαθέτει περισσότερα από 10.000 λαμπιόνια φέτος, ενώ η ιστορία του όμορφου αυτού στολισμού, μετράει ήδη 18 ολόκληρα χρόνια! Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού δημιουργούν με αγάπη και μεράκι αυτόν τον στολισμό, μεταφέροντας την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στους περαστικούς, αφού όποιος βρεθεί στη θέα της μαγικής αυτής εικόνας, στέκεται για να τραβήξει φωτογραφίες.

Δεν είναι λίγος ο κόσμος που επισκέπτεται το συγκεκριμένο σπίτι για να βγάλει μια φωτογραφία με αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και με τους ιδιοκτήτες. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι όλη η χαρά και η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται εδώ και με βεβαιότητα αποτελεί πλέον σήμα κατατεθέν ότι πλησιάζουν οι γιορτές!

Advertisement

Advertisement