chamos-se-leoforeio-toy-oasth-odigos-apeilei-vrizei-kai-sprochnei-ilikiomeno-epeidi-ekane-lathos-tin-stasi-87235
21:50

Χαμός σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ: Οδηγός απειλεί, βρίζει και σπρώχνει ηλικιωμένο επειδή έκανε λάθος την στάση

21:50
Χριστίνα Προφαντή

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί ένα νέο βίντεο που δείχνει και πάλι οδηγό λεωφορείου (Δείτε εδώ το προηγούμενο περιστατικό) αυτή την φορά του ΟΑΣΘ να επιτίθεται λεκτικά και όχι μόνο σε ηλικιωμένο επιβάτη, που όπως προκύπτει από το βίντεο παρακάτω έκανε λάθος στην στάση που ήθελε να κατέβει.

Πρόκειται για έναν οδηγό λεωφορείου του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη που διαπληκτίζεται έντονα με έναν ηλικιωμένο επιβάτη, που προφανώς έχει κάνει λάθος στην στάση στην οποία θέλει να κατέβει και όπως ακούγεται να λέει στο βίντεο εξαφριώθηκε γιατί ο ηλικιωμένος του «Έβρισε την μάνα».

Advertisement

Χαμός σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ – «Εγώ έκανα λάθος που δεν κατέβηκες ή εσύ; Σκάσε δεν έχει στάση σου είπα. Ποιος έκανε λάθος;».

Ο μαινόμενος οδηγός που δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε σταματήσει το λεωφορείο μόνο και μόνο για να επιτεθεί στον ανήμπορο να αντιδράσει επιβάτη, ισχυρίζεται πως ο ηλικιωμένος είχε βρίσει τη μητέρα του και μάλιστα στα ρωσικά ώστε να μην γίνει αντιληπτός.

«Έβρισες μάνα εσύ; Έβρισες μάνα;

-Όχι

Advertisement

-Θα σου δώσω μια μπάτσα και η μισή θα πάει χαμένη. Ηλίθιε…».

Advertisement

Ο σωματώδης οδηγός φαίνεται πως έχει πάρει ακόμα και το μπαστούνι του ηλικιωμένου που στηρίζεται στην πόρτα.

Ο ηλικιωμένος μάταια προσπαθούσε να κατέβει καθώς μετά και την φραστική επίθεση από τον οδηγό είναι ταραγμένος και όχι σε ιδιαίτερη καλή κατάσταση.

Ο οδηγός που προφανώς φοβάται ότι θα έχει μεγαλύτερα προβλήματα εάν ο ηλικιωμένος κατεβαίνοντας καταρρεύσει, του επιβάλλει να παραμείνει παρά τη θέλησή του στο λεωφορείο.

Advertisement

«Άμα δεν είσαι καλά δε θα βρίζεις. Έλα κάτσε στο κάθισμα, δεν καταλαβαίνεις; Θα φύγεις μόνο αν είσαι καλά.

-Καλά είμαι».

Ο οδηγός εξαγριώνεται και με τον επιβάτη που βιντεοσκοπεί το απαράδεκτο περιστατικό και τον απειλεί.

«Βίντεο τραβάς τώρα; Θα σου πω κι εσένα».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement