dakryse-olo-to-nisi-thrinos-gia-ton-25chrono-nikola-epese-nekros-me-ton-pio-adianoito-tropo-150732
15:52

Δάκρυσε όλο το νησί: Θρήνος για τον 25χρονο Νικόλα, έπεσε νεκρός με τον πιο αδιανόητο τρόπο

Θάνατος 25χρονου: Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η τοπική κοινωνία των Σφακίων, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 25χρονου Νίκου Καγιαδάκη. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο άτυχος νέος κεραυνοβολήθηκε από καλώδιο υψηλής τάσης χθες το βράδυ στο Φραγκοκάστελλο, όταν αυτό κόπηκε και στην συνέχεια πήρε φωτιά από μετα πυροβολισμούς .

Θάνατος 25χρονου

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost όλα συνέβησαν μερικά λεπτά πριν τα μεσάνυχτα όταν ο 25χρονος Νίκος μαζί με φίλους του και την ώρα που επέστρεφαν από κοινωνική εκδήλωση σε περιοχή του Φραγκοκάστελου είδαν μια μικρή φωτιά που είχε ξεσπάσει από το κομμένο καλώδιο της ΔΕΗ.

Ο άτυχος νεαρός προσπάθησε να σβήσει την φωτιά όμως δυστυχώς στην προσπάθεια του αυτή κεραυνοβολήθηκε από το κομμένο καλώδιο. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σφακίων, όπου γιατροί και νοσηλευτές έδωσε τεράστια μάχη, χωρίς δυστυχώς όμως αποτέλεσμα.

Advertisement

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το καλώδιο κόπηκε από άσκοπους πυροβολισμούς ,ενώ στην περιοχή είχε κόπηκε και το ρεύμα.

Advertisement

Θάνατος 25χρονου

Θάνατος 25χρονου: Σήμερα το τελευταίο αντίο

Σε κλίμα μεγάλης θλίψης  θα πραγματοποιηθεί σήμερα η κηδεία του 25χρονου Νίκου Καγιαδάκη.

Φίλοι, συγγενείς αλλά και πλήθος κόσμου θα πουν το τελευταίο αντίο  στον άτυχο νέο στις 5:00 το απόγευμα στο κοιμητήριο των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων, στα Νομικιανά.

Advertisement

Η Ένωση Των Απανταχού Σφακιανών εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια, γράφοντας:

«Μαύρο πέπλο σκεπάζει τα Σφακιά τη σημερνη ημέρα.

Πληροφορημένοι τον τραγικό και αναπάντεχο θάνατο του συνεπαρχιώτη μας Νίκου Καγιαδάκη του Παναγιώτη και της Άννας Ενός νέου πρέπεια για τον τόπο καταγωγής του.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ της ένωσης μας εκφράζουμε σύσσωμη τα θερμότατα συλλυπητήρια μας στους οικείους του και να ‘χει καλό στρατιά στη γειτονιά των αγγέλων.

Ας είναι ελαφρύ το Σφακιανό χώμα που θα σε δεχτεί στην αγκαλιά του..

Advertisement

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 15 Μαΐου στις πέντε το απόγευμα στο κοιμητήριο των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων στα Νομικιανά».