dolofonia-ilikiomenoy-stin-kypseli-sygklonistiki-martyria-geitona-amp-8211-akoysame-na-fonazei-voitheia-93683
18:43

Δολοφονία ηλικιωμένου στην Κυψέλη: Συγκλονιστική μαρτυρία γειτόνα – «Ακούσαμε να φωνάζει βοήθεια»

Δολοφονία ηλικιωμένου Πατήσια: Νεκρός βρέθηκε 74χρονος ηλικιωμένος, μέσα στο σπίτι του στην οδό Πατησίων, στην Κυψέλη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν δεμένος σε καρέκλα.

Δολοφονία ηλικιωμένου Πατήσια: Τι ακριβώς συνέβη

Άγρια δολοφονία ηλικιωμένου σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Απριλίου. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν 74χρονο άνδρα, ο οποίος βρέθηκε δεμένος στο διαμέρισμά του στην οδό Πατησίων, στην Κυψέλη.

Advertisement

Η αστυνομία έχει κάνει «φύλλο και φτερό» το διαμέρισμα του ηλικιωμένου. Περισσότερα στοιχεία για το θάνατο του άτυχου άνδρα, αναμένεται να δοθούν από την ιατροδικαστική εξέταση. Υπάρχουν προβληματισμοί στις Αρχές, καθώς αυτή ήταν η δεύτερη δολοφονία που λαμβάνει χώρα στην ίδια περιοχή.

Μαρτυρία γειτόνισσας του ηλικιωμένου

«Ήταν πολύ καλός μου φίλος, τον αναζητούσα σήμερα. Χθες τέτοια ώρα ήμασταν μαζί. Τον έπαιρνα τηλέφωνο, αλλά δεν απαντούσε και του άφησα μήνυμα γιατί είχε πρόβλημα με την καρδιά του. Πιστεύω ότι έγινε ληστεία. Ήταν συνταξιούχος, δεν είχε παιδιά γιατί δεν ήταν παντρεμένος. Μπορεί να ήρθε ο ανιψιός του και επειδή δεν του άνοιγε να κάλεσε την αστυνομία. Ήταν φιμωμένος και χτυπημένος στο κεφάλι».

Advertisement

Advertisement

Ένας άλλος γείτονας που διατηρεί κομμωτήριο στην ίδια πολυκατοικία δήλωσε: «Μου είπαν ότι ακούστηκε μια φωνή “βοήθεια” χθες το βράδυ. Ήρθε η αστυνομία έψαξαν στους διαδρόμους αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Το πρωί που δεν τον είδα πήρα το διαχειριστή, εκείνος φώναξε τον ανιψιό του ο οποιος κάλεσε κλειδαρά για να ανοίξουν την πόρτα. Ήταν πολύ αξιόλογος κύριος, δεν δημιουργούσε προβλήματα, είμαι πραγματικά σοκαρισμένος»

Advertisement