epithesi-me-vitrioli-amp-8211-sakis-kechagiogloy-eiche-emmoni-me-to-thyma-elpizei-na-apodechtei-tin-sygnomi-tis-101290
13:51

Επίθεση με βιτριόλι – Σάκης Κεχαγιόγλου: «Είχε εμμονή με το θύμα. Ελπίζει να αποδεχτεί την συγνώμη της»

13:51
Χριστίνα Προφαντή

Σάκης Κεχαγιόγλου – Ομολόγησε το πρωί της Δευτέρας η 35χρονη κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα για την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου. Παραδέχτηκε την ενοχή της και ζήτησε συγνώμη 1 χρόνο μετά.

Σάκης Κεχαγιόγλου – «Είχε εμμονή με το θύμα»

Ο συνήγορος της κατηγορούμενης, Σάκης Κεχαγιόγλου δήλωσε για την πελάτισσά του: «Ζήτησε με συντριβή συγγνώμη από το θύμα και εύχεται να γύριζε το χρόνο πίσω».

Advertisement

Ολόκληρη η δήλωση του Σάκη Κεχαγιόγλου:

«Η εντολέας μου απολογήθηκε σήμερα, Δευτέρα, 05.04.2021 και ώρα 10π.μ. κατόπιν σχετικού αιτήματός της ενώπιον της κ Ανακρίτριας του 17ου Τακτικού Τμήματος Αθηνών. Η κατηγορουμένη ανέλαβε την ευθύνη της πράξης της, ζήτησε με συντριβή, όπως είπε, συγγνώμη από το θύμα και την οικογένεια της – την οποία ελπίζει να αποδεχτούν- για τον πόνο και την οδύνη που προκάλεσε και τόνισε ότι δεν επεδίωκε σε καμία περίπτωση το θάνατό της. Χαρακτηριστικά δε είπε ότι θα ευχόταν να γύριζε το χρόνο πίσω και να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα από όσα συνέβησαν.

Advertisement

Ως κίνητρο δε της εν λόγω πράξης της ανέφερε την εμμονή της με το θύμα, λόγω της εμπλοκής του, κατά δήλωσή της, σε ένα πολύ σημαντικό προσωπικό της θέμα, για το οποίο δε θέλησε να επεκταθεί περισσότερο.

Advertisement

Τέλος, διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα στο παρελθόν έχουν αναφερθεί δημοσίως και από διάφορες πλευρές περί δήθεν απόπειράς της να συλλέξει πληροφορίες, ώστε να επιτεθεί εκ νέου στο θύμα, κατά το χρονικό διάστημα της νοσηλείας του», δήλωσε ο Σάκης Κεχαγιόγλου

Να σημειωθεί ότι η 35χρονη είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2020 και επικαλούμενη το δικαίωμα της σιωπής είχε αρνηθεί να καταθέσει.

Advertisement