exalli-i-super-kiki-kategrapse-live-andra-na-aynanizetai-sto-kentro-tis-athinas-kai-to-anevase-sto-instagram-47186
09:57

Έξαλλη η Super Κική: Κατέγραψε live άνδρα να αυνανίζεται στο κέντρο της Αθήνας και το ανέβασε στο Instagram

09:57
Νίκη Μουλά

Η Super Κική κατέγραψε με το κινητό της σε βίντεο ένα σοκαριστικό περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας, με έναν γυμνό άνδρα να αυνανίζεται μέσα στο αυτοκίνητό του.

Η γνωστή youtuber, που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την ώρα που προχωρούσε στην Ομόνοια, κατέγραψε με το κινητό της άνδρα που αυνανιζόταν μέσα στο αυτοκίνητο, μαζί με τις πινακίδες του οχήματος και στη συνέχεια μετέβη στο αστυνομικό τμήμα, οπότε και τον κατήγγειλε.

Advertisement

Σοκαρισμένη η Super Κική με το περιστατικό που είδε στην Ομόνοια

Advertisement

Όπως υπογράμμισε η Super Κική «ακόμα και για εμένα που έχουν δει τα μάτια μου πέντε πράγματα ήταν πάρα πάρα πολύ σοκαριστικό. Φοβήθηκα πάρα πολύ μην με πατήσει την ώρα που είδε ότι τον τραβάω, γιατί άνετα θα μπορούσε να το κάνει».

Advertisement

Η κίνηση της Super Κικής επικροτήθηκε από τους χρήστες του Twitter

Ωστόσο, το Instagram κατέβασε τα βίντεό της, κρίνοντας ακατάλληλο το περιεχόμενο τους, αλλά μέσα από νέα stories που ανέβασε, εξήγησε από την αρχή τι συνέβη και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επικρότησαν την κίνησή της μέσα από το twitter.

Advertisement

Λίγη ώρα μετά την καταγγελία της, η αστυνομικός που κατέγραψε τα όσα της είπε η youtuber, της έστειλε μήνυμα, το οποίο και δημοσίευσε η Super Κική.

Advertisement