eyosmos-i-anartisi-poy-ekane-i-mitera-toy-mathiti-kai-synelifthi-amp-8211-to-empristiko-keimeno-96638
17:07

Εύοσμος: Η ανάρτηση που έκανε η μητέρα του μαθητή και συνελήφθη – Το «εμπρηστικό» κείμενο

17:07
Νίκη Μουλά

Εύοσμος – Η μητέρα ενός μαθητή στο 1ο ΓΕΛ Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη αρνήθηκε να να κάνει self test στον γιο της για να πάει στο σχολείο. Επίσης κατέθεσε μήνυση στον εισαγγελέα κατά παντός υπευθύνου και ύστερα προχώρησε σε μία σειρά αναρτήσεων στον προσωπικό της λογαριασμός στο Facebook, για το συγκεκριμένο θέμα.

Εύοσμος – Η μητέρα του μαθητή είχε αναρτημένο «εμπρηστικό» κείμενο, στη σελίδα της στο Facebook

Σύμφωνα με το Grtimes.gr αστυνομικοί την συνέλαβαν πριν από λίγο, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασία με την αιτιολογία πως είχε αναρτημένο «εμπρηστικό» κείμενο, στη σελίδα της στο Facebook.

Advertisement

Δείτε τι ακριβώς έγραψε:

«Το σχέδιο τους είναι να αρπάζουν τα παιδιά σε δομές και να τα διασωληνωνουν.Το δηλώσανε οι ίδιοι τους ότι 1στα 3 παιδιά θα διασωληνωνεται στις ΜΕΘ!Πως το ξέρουν και το δηλώνουν; Δεν σας υποκινεί την περιέργεια», έγραψε καλώντας παράλληλα τους γονείς να «αντιδράσουν».

Advertisement

#Γονεις_δραστε_και_αντιδραστε.

Το σχέδιο τους είναι να αρπάζουν τα παιδιά σε δομές και να τα διασωληνωνουν.Το δηλώσανε…

Advertisement

Δημοσιεύτηκε από Sofia Romeou στις Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Αυτόφωρο για όσους καλούν με αναρτήσεις να μην εφαρμόζεται το μέτρο του self-test

Νωρίτερα , ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, παρήγγειλε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή το περιστατικό στο 1ο ΓΕΛ Ευόσμου ζητώντας να σχηματιστεί δικογραφία σχετικά με αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολίτες που καλούν τους μαθητές να πηγαίνουν στα μαθήματα χωρίς τα απαραίτητα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού.

Advertisement

Επίσης καλούν τους γονείς μαθητών να υποβάλουν μηνύσεις σε διευθυντές σχολείων για τον ίδιο λόγο.

Ο εισαγγελέας ζητεί από την αστυνομία να διακριβώσει αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της “διέγερσης σε ανυπακοή” και να προχωρήσει σε συλλήψεις αντιδρώντων, με την αυτόφωρη διαδικασία.