folegandros-se-kaki-psychologiki-katastasi-o-filos-tis-atychis-26chronis-monologei-itan-i-kakia-i-ora-58024
23:48

Φολέγανδρος: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο φίλος της άτυχης 26χρονης – Μονολογεί «ήταν η κακιά η ώρα»

Φολέγανδρος 30χρονος: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση που έχει αναστατώσει τη Φολέγανδρο τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 30χρονος που είχε πάει μαζί με την άτυχη 26χρονη για ελεύθερο κάμπινγκ στο νησί.

Φολέγανδρος 30χρονος: «Ήταν η κακιά η ώρα»

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο φίλος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς εντοπίστηκε ζωντανός το βράδυ του Σαββάτου (17/7) και πλέον όλοι περιμένουν να ρίξει φως στο τι πραγματικά συνέβη.

Advertisement

Ειδικότερα, ο 30χρονος άνδρας που είχε πάει για ελεύθερο κάμπινγκ με την 26χρονη, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (17.07.2021) από αστυνομικούς σε βραχώδη περιοχή της Λυγαριάς, όπου εντοπίστηκε νεκρή και η άτυχη κοπέλα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αρχές δυσκολεύτηκαν να τον προσεγγίσουν, καθώς βρισκόταν σε κακή κατάσταση και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Τελικά, κατάφεραν να τον πλησιάσουν, τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα και αναμένεται να εξεταστεί από γιατρό.

Ο άνδρας βρέθηκε αφυδατωμένος, φορώντας ακόμη το μαγιό του και φέρεται να μονολογεί συνεχώς «ήταν η κακιά η ώρα, ήταν η κακιά η ώρα». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 30χρονος φέρεται να γελούσε, όταν τον οδηγούσαν στο τμήμα και να είπε «γαμ@@@@ η φάση».

Advertisement

Η 26χρονη Γαρυφαλλιά εντοπίστηκε νεκρή το μεσημέρι της Παρασκευής, σε παραλία του νησιού. Από εκείνη την ώρα και έπειτα, οι αρχές αναζητούσαν τον 30χρονο σε όλο το νησί. Μάλιστα, είχαν μοιράσει και τη φωτογραφία του, σε περίπτωση που κάποιος τον δει. Όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί ως τώρα από την ΕΛ.ΑΣ, οδηγούν στην εκτίμηση ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Στην παραλία βρέθηκαν κηλίδες αίματος, το κολιέ που φορούσε ήταν σπασμένο και πολύ κοντά το ένα από τα σκουλαρίκια της.

Advertisement

Φολέγανδρος

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Πηγή: newsit.gr

Advertisement