foniko-sti-makrinitsa-tragiki-figoyra-i-mitera-ton-dyo-thymaton-amp-8211-oi-efialtikes-stigmes-poy-ezisan-100805
16:45

Φονικό στη Μακρινίτσα: «Τραγική φιγούρα» η μητέρα των δύο θυμάτων – Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησαν

16:45
Νίκη Μουλά

Όλη η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη από το άγριο διπλό Φονικό στην Μακρινίτσα Πηλίου. 32χρονος κατάφερε θανατηφόρες μαχαιριές στην πρώην σύζυγό του με την οποία είχαν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, αλλά και τον αδερφό της ο οποίος προσπάθησε να την υπερασπιστεί.

Φονικό στην Μακρινίτσα – Ο δράστης, αρχικά, τραυμάτισε τη μητέρα των θυμάτων, ενώ ο πατέρας τους κλειδώθηκε σε ένα δωμάτιο με το 2,5 χρονών εγγόνι του για να το σώσει

Τραγική φιγούρα η μάνα, των άτυχων αδερφών Κωνσταντίνας και Γιώργου Τσάπα, η οποία με τα σημάδια της επίθεσης στο πρόσωπό της περιέγραψε στην κάμερα του Alpha τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε και που στοίχησαν την ζωή στα δύο παιδιά της.

Advertisement

«Μπήκα μπροστά, είχαμε κλειδώσει τις πόρτες. Είχαμε καλέσει την αστυνομία, η κόρη μου την έπαιρνε συνέχεια και εφόσον δεν τα κατάφερε να ανοίξει (ο δράστης) τις πόρτες, άρχισε και έσπαγε. Άρχισε εμένα να χτυπάει, άφησε εμένα και ξεκίνησε την κόρη μου. Και μετά άρχισε και τον γιο μου» ανέφερε η μητέρα των άτυχων νέων για το Φονικό στην Μακρινίτσα και επεσήμανε πως οι Αρχές άργησαν αρκετή ώρα να φτάσουν στο σημείο.

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσε η μητέρα:

Advertisement

Advertisement