frikto-trochaio-sti-thessaloniki-epese-sto-dromo-meta-apo-sygkroysi-kai-ton-paresyre-leoforeio-tis-polemikis-aeroporias-146721
23:34

Φρικτό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Έπεσε στο δρόμο μετά από σύγκρουση και τον παρέσυρε λεωφορείο της Πολεμικής Αεροπορίας

23:34
Ορφέας

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Ένας οδηγός μοτοσικλέτας έχασε τη ζωή του σε ένα τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας στην οδό Τσιμισκή, στο ύψος της Αγίας Σοφίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός της μοτοσικλέτας ενεπλάκη αρχικά με ένα επιβατικό όχημα. Στη συνέχεια, βρέθηκε κάτω από ένα λεωφορείο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Advertisement

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του επιβατηγού αυτοκινήτου εγκατέλειψε αμέσως την τοποθεσία του δυστυχήματος.

Advertisement

Το κεφάλι του άτυχου οδηγού βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του  λεωφορείου

Σύμφωνα με τις αναφορές των αυτόπτων μαρτύρων στον ιστότοπο thestival.gr, το λεωφορείο κινούνταν στην λεωφορειολωρίδα της οδού Τσιμισκή.

Advertisement

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας προσπάθησε να προσπεράσει από τα αριστερά του λεωφορείου. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το δίκυκλο συγκρούστηκε με ένα επιβατηγό αυτοκίνητο που βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα.

Στη συνέχεια, προκλήθηκε σύγκρουση με το λεωφορείο, με αποτέλεσμα ο οδηγός της μοτοσικλέτας να χάσει την ισορροπία του και να βρεθεί κυριολεκτικά κάτω από τις ρόδες του λεωφορείου. Ο θάνατος του οδηγού ήταν ακαριαίος, καθώς οι ρόδες του λεωφορείου πέρασαν πάνω από το κεφάλι του.

Advertisement

“Ακούσαμε ένα μπαμ και βγήκαμε. Είδαμε τον οδηγό κάτω αναίσθητο και τα αίματα. Μας είπαν ότι ο οδηγός της μοτοσυκλέτας πήγε να κάνει προσπέραση. Βρήκε με το σώμα του σε ένα άλλο αυτοκίνητο και έτσι όπως περνούσε το λεωφορείο πρέπει να τον χτύπησε με τις ρόδες και τον πάτησε. Υπήρχαν φωνές και κλάματα στο σημείο”, ανέφερε υπάλληλος καταστήματος της περιοχής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, παρόλο που αρχικά ο οδηγός του αυτοκινήτου που έχει εμπλακή στο τροχαίο σταμάτησε στο σημείο, στη συνέχεια αποχώρησε από τον τόπο του συμβάντος. Στο πλαίσιο αυτό, οι αρχές επιδιώκουν τον εντοπισμό του οδηγού του οχήματος, προκειμένου να του ζητήσουν να παράσχει μαρτυρία.

Δυστυχώς το κακό δεν είχε τέλος…

Ένα δεύτερο ατύχημα με μοτοσικλέτα που είχε ως αποτέλεσμα έναν ακόμα άδικο και τραγικό θάνατο, συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη.

Advertisement

Συγκεκριμένα, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 56χρονος εξετράπη της πορείας της στην περιοχή της Καλαμαριάς, στο ύψος του Κυβερνείου, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα. Οι ακριβείς αιτίες του θανάτου του 56χρονου δεν έχουν γίνει γνωστές. Ωστόσο, διερευνάται εάν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας λόγω παθολογικών αιτιών. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του Εθνικού Κέντρου Αντιμετώπισης Βιαίων Περιστατικών (ΕΚΑΒ), το οποίο μετέφερε τον τραυματία σε νοσοκομείο για περαιτέρω αγωγή.