georgiadis-kakos-den-anoixan-ta-kentra-aisthitikis-einai-poly-chrisima-oi-giatroi-toys-klevoyn-toys-pelates-102907
15:56

Γεωργιάδης: «Κακώς δεν άνοιξαν τα κέντρα αισθητικής, είναι πολύ χρήσιμα. Οι γιατροί τους κλέβουν τους πελάτες»

15:56
Νίκη Μουλά

Ο Άδωνις Γεωργιάδης Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, εξέφρασε την αντίθεσή του με την απόφαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων να μην ανοίξουν τα κέντρα αισθητικής μαζί με το άνοιγμα του λιανεμπορίου.

Άδωνις Γεωργιάδης – «Κατά τη γνώμη μου κακώς δεν άνοιξαν τα κέντρα. Τηρούν τους υγειονομικούς κανόνες κατά το ίδιο τρόπο που το κάνουν τα κομμωτήρια και τα κέντρα περιποίησης νυχιών και μάλιστα με πολύ μεγάλη αυστηρότητα»

Άδωνις Γεωργιάδης

Advertisement

Ο Υπουργός Ανάπτυξης συνέχισε λέγοντας: «Δεν πιστεύω ότι όταν επιστρέψουμε μια δραστηριότητα πρέπει να απαγορεύσουμε μια άλλη. Τα κέντρα αισθητικής είναι χρήσιμα σε πάρα πολύ κόσμο και δέχονται αθέμιτο ανταγωνισμό από γιατρούς, οι οποίοι υπό το πρόσχημα της ιατρικής πράξεως παρέχουν αισθητικές υπηρεσίες. Και για να το πω πολύ απλά, κλέβουν πελάτες.»

«Ελπίζω να μην έχει συντεχνιακή λογική»

Στη συνέχεια, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης άφησε σαφείς αιχμές για την απόφαση της επιτροπής ειδικών σχολιάζοντας: «Διαφωνώ απολύτως με την απόφαση αυτή των λοιμωξιολόγων. Ελπίζω να μην έχει συντεχνιακή λογική επειδή εξυπηρετεί τους γιατρούς που πουλούν αυτές τις υπηρεσίες και ελπίζω να μην είναι συναδελφική παραχώρηση.

Advertisement

Είναι ένα θέμα στο οποίο δυστυχώς δεν πείσαμε την επιτροπή οι οποίοι ήταν ανένδοτοι ως προς το να μας δώσουν την άδεια να ανοίξουμε τα κέντρα αισθητικής”, πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι “έχω δεκάδες mail καταγγελιών στο γραφείο μου. δεν μπορώ να μπω στα ιατρεία να ελέγξω τι είναι ιατρική πράξη και τι δεν είναι. Εμένα μου αρέσει σε μια δύσκολη περίοδο να συνεννοούμαστε καλόπιστα. Το ξεκαθαρίζω ξανά, αυτή η απόφαση ήταν λανθασμένη.»

Advertisement