giorgos-kakosaios-amp-8220-eite-eisai-gios-toy-ploytarchoy-eite-ochi-tha-kritheis-amp-8221-amp-8211-i-symvoyli-toy-patera-toy-103429
08:55

Γιώργος Κακοσαίος: “Είτε είσαι γιος του Πλούταρχου είτε όχι, θα κριθείς” – Η συμβουλή του πατέρα του

08:55
Νίκη Μουλά

Ο Γιώργος Κακοσαίος έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το “The 2night Show”, το βράδυ της Τρίτης και μίλησε για την απόφασή του ν’ ασχοληθεί με τη μουσική, τη σχέση με τον πατέρα του και τη στήριξη που του έδειξε ο Γιάννης Πλούταρχος στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Αναφερόμενος στη σχέση που έχουν τα μέλη της οικογένειας με το τραγούδι, είπε “τραγουδάει η αδελφή μου η πρώτη, εγώ, η τρίτη αδελφή μου και ο μικρός αδελφός μας. Δηλαδή τραγουδάμε τα 4 από τα 5 παιδιά”.

Advertisement

Σχετικά με το αν τον αγχώνει που είναι πατέρας του ο Γιάννης Πλούταρχος και το αν θα άλλαζε το επίθετό του, ο Γιάννης Κακοσαίος υπογράμμισε “είχα άγχος, αλλά το δούλεψα μέσα μου. Είτε είσαι ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου είτε όχι, θα κριθείς. Δε γίνεται να αρέσεις σε όλους. Δεν σκέφτηκα ποτέ να αλλάξω το Κακοσαίος. Ξεκίνησα με αυτό το όνομα. Δεν υπήρχε λόγος να το αλλάξω.

Advertisement

Advertisement

Η συμβουλή του Γιάννη Πλούταρχου στον Γιώργο Κακοσαίο

Όσον αφορά την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο για το τραγούδι και τη συμβουλή του πατέρα του, ο Γιώργος Κακοσαίος επεσήμανε “ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Αλλά μια μέρα πήγα στην ομάδα και ανακοίνωσα ότι αποφάσισα να σταματήσω για να ξεκινήσω το τραγούδι. Η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκε λίγο όταν του είπα του πατέρα μου ότι θα σταματήσω το ποδόσφαιρο για το τραγούδι, γιατί δεν ήμουν έτοιμος. Ο πατέρας μου, μου είπε αν δεν δουλέψεις πολύ μη μπεις στο χώρο αυτό. Έμαθα να παίζω κιθάρα μόνος μου από το διαδίκτυο γιατί δεν μπορούσα να πιέζομαι από τους δασκάλους”.

Advertisement

Ο Γιώργος Κακοσαίος δεν ένιωσε ποτέ την απουσία του πατέρα του

Ειδική αναφορά έκανε και για τον Γιάννη Πλούταρχος, τονίζοντας “από τότε που γεννήθηκα ήξερα ότι ο πατέρας μου ήταν γνωστός τραγουδιστής. Στα 12 κατάλαβα ότι όντως ο πατέρας μου ήταν διάσημος. Ενώ έλειπε πολύ όταν ήμασταν παιδιά δε νιώσαμε ποτέ την απουσία του. Πάντα ήταν εκεί κι ας έλειπε συχνά. Συμπλήρωνε το χρόνο που έχανε μαζί μας. Και η μητέρα μου ήταν εκεί βράχος”.

Advertisement