giorgos-livanis-agnoristos-otan-kynigoyse-to-oneiro-toy-sta-rialiti-amp-8211-i-skliri-kritiki-kostopoyloy-99419
13:51

Γιώργος Λιβάνης: Αγνώριστος όταν κυνηγούσε το όνειρό του στα ριάλιτι – Η σκληρή κριτική Κωστόπουλου

13:51
Νίκη Μουλά

Ο Γιώργος Λιβάνης βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, λόγω της σχέσης του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία συμμετέχει στο survivor και είναι συμπαίκτρια με τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη, με τον οποίο έχουν αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιβάνης έχει πλούσιες μουσικές σπουδές

Advertisement

Η πρώτη επαφή του Γιώργου Λιβάνη με τη μουσική έγινε όταν ο τραγουδιστής ήταν 8 ετών και γράφτηκε στο Ωδείο, για δύο χρόνια, όπου έκανε μαθήματα παραδοσιακών κρουστών. Υπήρξε μαθητής στο Μουσικό Γυμνάσιο και στο Μουσικό Λύκειο Ιλίου, ενώ ακολούθησαν σπουδές στο Ωδείο Αθηνών, στη βυζαντινή μουσική, μακάμια, ούτι, παραδοσιακά κρουστά, αρμονία και θεωρία κλασικής μουσικής. Τέλος, έκανε Ιστορία Τέχνης και φοίτησε στο τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας του ΤΕΙ Κρήτης.

Advertisement

Το ευρύ κοινό τον έμαθε από το «Greek Idol», ενώ τον πρώτο του δίσκο επιμελήθηκαν ο Stan Αντιπαριώτης και οι συνεργάτες του, που του έγραψαν το τραγούδι «Αχ Καρδιά».

Advertisement

Η συμμετοχή του Γιώργου Λιβάνη σε μουσικά ριάλιτι πριν ξεκινήσει την καριέρα του

Το πρωί της Παρασκευής,στην εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκαν κάποια πλάνα του Γιώργου Λιβάνη από συμμετοχές του σε διάφορα μουσικά ριάλιτι, αλλά και την αυστηρή κριτική που δέχτηκε από τον Πέτρο Κωστόπουλο στο «Greek Idol» και ήρθε σε αντιπαράθεση με την Έλλη Κοκκίνου, στην οποία άρεσε η φωνή του.

Advertisement

«Σαν φωνή δεν μου άρεσες καθόλου. Δεν έχει καμία συνέχεια και συνέπεια η φωνή του. Στα χαμηλά του ήταν και κακός. Ούτε με σφαίρες δεν μου άρεσε» είχε δηλώσει τότε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Advertisement

Πάντως, η περιέργεια του τηλεοπτικού κοινού για το πως θα εξελιχθεί η σχέση του Γιώργου Λιβάνη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μετά την αποχώρησή της από το survivor, είναι μεγάλη.