giorgos-papakostas-ta-prota-plana-apo-ti-fotia-sto-magazi-toy-aytoptis-martyras-o-liagkas-88684
11:44

Γιώργος Παπακώστας: Τα πρώτα πλάνα από τη φωτιά στο μαγαζί του – Αυτόπτης μάρτυρας ο Λιάγκας

11:44
Νίκη Μουλά

Ο Γιώργος Παπακώστας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, μετά την φωτιά που ξέσπασε στο μαγαζί του στην Γλυφάδα, τη δεύτερη μέρα επαναλειτουργίας της εστίασης.

Γιώργος Παπακώστας φωτιά

Advertisement

Ειδικότερα, το άνοιγμα της εστίασης επιφύλαξε δυσάρεστες εκπλήξεις στον Γιώργο Παπακώστα και τους συνεργάτες του, αφού το βράδυ της Τρίτης, το μαγαζί που διατηρεί στην Γλυφάδα πήρε φωτιά με την πυροσβεστική να σπεύδει στο σημείο και τον γνωστό σεφ να οδηγείται στο νοσοκομείο.

Advertisement

Advertisement

Γιώργος Παπακώστας φωτιά

Advertisement

Μάλιστα, ο γνωστός σεφ, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του, ανέβασε μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου απεικονίζεται με αναπνευστήρα μέσα από τον Ευαγγελισμό και ανέφερε ότι πήγε μόνο για προληπτικούς λόγους.

Advertisement

Περισσότερα επί του θέματος παρουσίασε το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, ο οποίος βρέθηκε τυχαία στην περιοχή της Γλυφάδας και τράβηξε πλάνα με το κινητό του τηλέφωνο.

Γιώργος Παπακώστας φωτιά

Ο Γιώργος Παπακώστας είναι καλά στην υγεία του

Ο Γιώργος Παπακώστας είχε επικοινωνία με την εκπομπή και ξεκαθάρισε ότι όλα είναι καλά με την υγεία του, ενώ αποκάλυψε πως όλα ξεκίνησαν από λάθος χειρισμό ενός συνεργάτη του στην κουζίνα.