Advertisement
NEWS

Γιώργος Πατούλης: Ο λόγος που έστειλε επιστολή εξώδικο στη σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη

15:48
News_Room

Γιώργος Πατούλης: Επιστολή εξώδικο έστειλε ο κ. Πατούλης στη σύζυγό του, μέσα από το οποίο ζητάει από την ίδια να σταματήσει τις δημόσιες δηλώσεις, ώστε να προστατευθεί το παιδί τους.

Γιώργος Πατούλης: Η επίστολη – εξώδικο

Στο εξώδικο γράφει χαρακτηριστικά: «Πρέπει να προστατευτεί το παιδί. Δεν πρέπει να γίνεται καμία αναφορά στο παιδί μας», όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ethnos.gr.

Advertisement

Η επιστολή – εξώδικο στάλθηκε στη Μαρίνα Πατούλη την Τρίτη 23 Μαρτίου, ζητώντας μέσα από αυτό να σταματήσει να αναφέρεται στο παιδί τους, ώστε να το προφυλάξουν ψυχολογικά.

Γιώργος Πατούλης: Όσα είπε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Happy Day», πως υπήρχε τηλεφωνική συνομιλία με τον κ. Πατούλη:

Advertisement

«Μίλησα και εγώ χθες με τον κ. Πατούλη. Του λέω “τι κάνετε κ. Περιφερειάρχα;”. Μου λέει “ψάχνω γιατρούς”. Καταλαβαίνω πως δεν έχει διάθεση για άλλη κουβέντα… Το αντιλαμβάνομαι, το σέβομαι. Υπάρχει ένα θέμα προσωπικό που έχει προκύψει με τη σύζυγό σας. Κατάλαβα ότι δεν θέλει να μιλήσει καθόλου για τα προσωπικά του, παρόλο που εκτίθενται κάποια στοιχεία για την σχέση τους.

Advertisement

Όταν άρχισα να επιμένω μου λέει, ο Γιώργος Πατούλης, επειδή κ. Τσιμτσιλή είστε και εσείς μητέρα και επειδή θέλω να προστατεύσω το παιδί μου, εγώ δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία

TAGS:
Advertisement