glyka-nera-i-mitera-toy-pilotoy-molis-pire-agkalia-tin-lydia-eipe-amp-8220-proti-fora-agkaliazo-to-paidi-amp-8221-68051
15:33

Γλυκά Νερά: Η μητέρα του πιλότου μόλις πήρε αγκαλιά την Λυδιά είπε “Πρώτη φορά αγκαλιάζω το παιδί”

15:33
Νίκη Μουλά

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης Κάρολαϊν Θανάσης Χαρμάνης – Ο ίδιος είπε ότι όταν η μητέρα του 33χρονου πιλότου πήρε το μωρό στην αγκαλιά της, είπε χαρακτηριστικά: «Είναι η πρώτη φορά που αγκαλιάζω το παιδί».

Ο δικηγόρος της οικογένειας αναφέρθηκε στις σχέσεις του καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 20χρονης, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με τη μητέρα του.

Advertisement

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, έξω από τα Δικαστήρια, ο κ. Χαρμάνης αναφέρθηκε στη δικαστική μάχη που έχει ξεκινήσει μεταξύ των γονέων του θύματος και του δράστη για την επιμέλεια της ενός έτους κόρης του ζευγαριού, Λυδίας.

Η οικογένεια της Κάρολαϊν ζητά να έχει την αποκλειστική επιμέλεια του μωρού

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια του δράστη έχει υποβάλλει αίτημα συνεπιμέλειας.

Advertisement

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Κάρολαϊν είπε σχετικά: «Μάθαμε ότι η μητέρα του Μπάμπη δεν είχε καλές σχέσεις μαζί του».

Advertisement

Ενώ μία δήλωσή του όσον αφορά τη μητέρα του Αναγνωστόπουλου και την ημέρα που έσπευσε στο σπίτι του ζευγαριού για να πάρει το βρέφος, προκάλεσε πολύ μεγάλη αίσθηση. Συγκεκριμένα είπε ότι όταν η μητέρα του 33χρονου πιλότου πήρε το μωρό στην αγκαλιά της, είπε χαρακτηριστικά: «Είναι η πρώτη φορά που αγκαλιάζω το παιδί».

Από την άλλη μεριά ο συνήγορος υπεράσπισης του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Κάρολαϊν Μπάμπη Αναγνωστόπουλου υποστήριξε πως, δεν υπήρχε ρήξη με τη μητέρα του.

«Δεν υπάρχει ρήξη των σχέσεων, αυτό μπορώ να πω»

Σε ερώτηση αν η μητέρα του πιλότου βοηθούσε το ζευγάρι και κρατούσε το παιδί, δήλωσε: «Έχω την εικόνα ότι δεν υπήρξε ρήξη των σχέσεων».

Advertisement