glyka-nera-lygise-o-32chronos-amp-8211-i-koroyla-moy-eytychos-einai-kala-katalava-oti-einai-nekri-otan-me-elysan-85460
15:32

Γλυκά Νερά: Λύγισε ο 32χρονος – «Η κορούλα μου ευτυχώς είναι καλά. Κατάλαβα ότι είναι νεκρή όταν με έλυσαν»

15:32
Νίκη Μουλά

To Έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο. Τα νέα στοιχεία συνεχώς διαδέχονται το ένα το άλλο. Ο 32χρονος σύζυγος της αδικοχαμένης Καρολάιν επέστρεψε στο σπίτι του, στον τόπο του εγκλήματος, εκεί όπου αναγκάστηκε να ξαναβιώσει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε. Η 20χρονη σύζυγός του έπεσε νεκρή δίπλα του από τους ληστές-δολοφόνους αλλά 11 μηνών κορούλα του ευτυχώς  είναι καλά στην υγεία της.

Ο 32χρονος έκανε και κάποιες σύντομες δηλώσεις στις κάμερες, λέγοντας πως, τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε στενή επαφή και συνεργασία με την Αστυνομία και μάλιστα τόνισε ότι οι αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους στοιχεία για τη δολοφονία και προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ.

Advertisement

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – «Από την πρώτη μέρα συλλέγουν στοιχεία, αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει, είναι τα παιδιά αυτά του Ανθρωποκτονιών»

Παράλληλα, είπε πως «ευτυχώς η κορούλα μου είναι καλά στην υγεία της».

Advertisement

Advertisement

Συγκεκριμένα ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν είπε:

«Μας έδεσαν ενώ τους είχαμε πει που ήταν τα χρήματα

Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου δεν ήταν στην ζωή όταν με έλυσε η Αστυνομία. Η κορούλα μου ευτυχώς δεν έχει χτυπήσει, πήγε στο νοσοκομείο προληπτικά και ευτυχώς είναι καλά.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Όλα τα στοιχεία τα έχει η Αστυνομία, δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και τις τρεις τελευταίες ημέρες ήμασταν όλοι μαζί και δουλεύουν όλη την ημέρα και όλο το βράδυ. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει είναι τα παιδιά αυτά

Advertisement

Δεν έχει περάσει το σοκ. Οι αστυνομικοί είναι συνέχεια σε επικοινωνία μαζί μου και 20 άτομα είναι έξω και ψάχνουν.»

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

«Έκαναν λάθη»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Έμπειροι αξιωματικοί επαναλαμβάνουν από την πρώτη στιγμή ότι η μανία που επέδειξαν οι κακοποιοί και η απληστία τους, τους παγίδευσε στο να κάνουν μοιραία λάθη.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου συζύγου, οι τρεις κουκουλοφόροι παρέμειναν τουλάχιστον 1 με 1,5 ώρα στο σπίτι, εκβιάζοντάς τον να τους πει πού είχε κρυμμένα και άλλα χρήματα και κοσμήματα, παρότι εκείνος από την πρώτη στιγμή, δίχως να φέρει αντίσταση, τους είχε αποκαλύψει το κουτί με τα χρήματα και παρότι είχαν βρει χρυσαφικά και τιμαλφή.

Παράλληλα, η 20χρονη Κάρολαϊν πάλεψε μαζί τους. Και τα δύο αυτά στοιχεία κάνουν τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι η πιθανότητα οι δολοφόνοι να έχουν αφήσει αρκετό γενετικό υλικό τόσο στα αντικείμενα του σπιτιού όσο και στα ρούχα του ζευγαριού, είναι μεγάλη.