glyka-nera-nees-eikones-toy-syzygoktonoy-mesa-apo-ti-fylaki-prospathise-na-pagideysei-to-georgiano-66991
22:33

Γλυκά Νερά: Νέες εικόνες του συζυγοκτόνου μέσα από τη φυλακή – Προσπάθησε να παγιδεύσει το Γεωργιανό

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Νέες φωτογραφίες του 33χρονου συζυγοκτόνου μέσα από την 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού ήρθαν στο φως από το newsit.gr.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Νέες φωτογραφίες από τη φυλακή

Χαλαρός φαίνεται να είναι ο 33χρονος συζυγοκτόνος, σύμφωνα με τις νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε το newsit.gr. Όπως θα δείτε και εσείς στις φωτογραφίες, ο 33χρονος κάνει ένα από τα τηλεφωνήματα που δικαιούται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος βρίσκεται στο ίδιο κελί με άλλους τρεις κρατούμενους, ενώ έχει έρθει πιο κοντά με έναν πρώην σωφρονιστικό που εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών.

Advertisement

εικόνες του συζυγοκτόνου

εικόνες του συζυγοκτόνου

Advertisement

Την ίδια ώρα που ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Κάρολαϊν βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον στη φυλακή (σ.σ. η έκτη πτέρυγα ή αλλιώς πτέρυγα VIP δεν έχει «επικίνδυνους» κρατούμενους και γι’ αυτό μεταφέρθηκε εκεί ο Αναγνωστόπουλος), προκύπτουν νέα στοιχεία που ενισχύουν όλο και περισσότερο το σενάριο, ότι όλα ήταν προμελετημένα και προσχεδιασμένα.

Advertisement

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο του MEGA ενά ακόμη «κομμάτι» του θεάτρου που έπαιζε ο 33χρονος επί 37 μέρες, καθώς προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει την αστυνομία με κάθε τρόπο. Στις 14 Μαΐου συνελήφηθη ένας Γεωργιανός που επιχειρούσε να περάσει τα σύνορα με πλαστά έγγραφα. Όπως είχε προκύψει από τα δακτυλικά αποτυπώματα, ήταν ένας από τους λιστές που είχαν εισβάλει σε σπίτι ηλικιωμένων στο Πικέρμι. Ο συζυγοκτόνος επιχείρησε να παγιδεύσει και να τον «φωτογραφίσει» ως έναν από τους «ληστές» που είχαν εισβάλει στο σπίτι του και είχαν σκοτώσει την 20χρονη.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Πηγή: newsit.gr

Advertisement