glyka-nera-oi-dyo-ores-tis-frikis-kai-i-kamera-poy-edeixe-oti-to-egklima-itan-promeletimeno-70696
15:59

Γλυκά Νερά: Οι δύο ώρες της φρίκης και η κάμερα που έδειξε ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο

15:59
Νίκη Μουλά

H Κάρολαϊν πέφτει νεκρή.. Νεκρή από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου.. Μέχρι να αφήσει την τελευταία της πνοή, έζησε δύο ολόκληρες ώρες πραγματικής φρίκης… Αυτό αποτυπώνεται μέσα από τα ψηφιακά πειστήρια της Αστυνομίας.

Μπορεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι πάνω στον τσακωμό «θόλωσε» και σκότωσε την 20χρονη σύζυγο και μητέρα του παιδιού του, όμως, τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ αποδομούν πλήρως τους ισχυρισμούς του.

Advertisement

Ο 32χρονος φαίνεται πως είχε πάρει την απόφασή του να δολοφονήσει την Κάρολαϊν

Το χρονικό του τρόμου:

Στις 00:35, η κάμερα στο σαλόνι της μεζονέτας στην οδό Παναγούλη στα Γλυκά Νερά καταγράφει το τελευταίο πλάνο. Ο Μπάμπης φαίνεται να κάθεται στον καναπέ αγκαλιά με την 11 μηνών Λυδία και πληκτρολογεί νευρικά στο κινητό. Ανταλλάσσουν μηνύματα με την Κάρολαϊν που βρίσκεται στη σοφίτα, ιδιαίτερα αιχμηρά και σκληρά.

Advertisement

Η σχέση του ζευγαριού φαίνεται να μην ήταν και στα καλύτερά της

Advertisement

Στη 1:20 ο πιλότος βγάζει την κάρτα μνήμης από το καταγραφικό και πέφτει μαύρο. Μια κίνηση που δείχνει ότι ο 32χρονος φαίνεται πως είχε πάρει την απόφασή του να δολοφονήσει την Κάρολαϊν και να σκηνοθετήσει μια ληστεία που ποτέ δεν έγινε.

Για περίπου δύο ώρες και 40 λεπτά το ζευγάρι φαίνεται από τα μηνύματα που αντάλλασσαν ότι τσακωνόταν άγρια. Στις 4:01 το smartwatch της κοπέλας δείχνει έντονη παλμική διέγερση. Από εκείνη τη στιγμή και για δέκα ολόκληρα λεπτά, της έκλεινε το στόμα και τη μύτη και εκείνη σπαρταρούσε μέχρι τελικά να ξεψυχήσει.

Η ώρα που σταμάτησε η καρδιά της άτυχης 20χρονης να χτυπά, είναι σύμφωνα με το smartwatch στις 4:11 τα ξημερώματα.

Advertisement

Δείτε το βίντεο: