glyka-nera-profylakisteos-o-syzygoktonos-amp-8211-odigeitai-stis-gynaikeies-fylakes-korydalloy-68932
20:17

Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος ο συζυγοκτόνος – Οδηγείται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού

20:17
Νίκη Μουλά

Γλυκά Νερά – Aνακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν από κοινού στις 19:45 το απόγευμα της Τρίτης 22/6, την προφυλάκισή του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος σκότωσε μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά την 20χρονη Κάρολαϊν Κράουτς μητέρα του 11 μηνών βρέφους τους.

Γλυκά Νερά – «Κατέστρεψα τη ζωή μου, κατέστρεψα τη ζωή της οικογένειάς μου»

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα οδηγηθεί -για λόγους ασφαλείας- στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού, (σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα) ενώ όπως είπε κατά την έξοδό του  «ζητά μια μεγάλη συγγνώμη».

Advertisement

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν θα είναι μόνος του στο κελί.

Νωρίτερα, επί πέντε ώρες απολογούνταν για το έγκλημα ενώπιον του ανακριτή ο 32χρονος κατηγορούμενος. Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέβαλε στον ανακριτή δύο αιτήματα.

Advertisement

Ο 32χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, στη πολύωρη απολογία του, η οποία εστιάστηκε κυρίως στα γεγονότα που έλαβαν χώρα το βράδυ της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά φέρεται υποστήριξε ότι όλα έγιναν σε μία στιγμή λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί. Ο κατηγορούμενος φέρεται να επανέλαβε ότι ανέβηκε από το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα προκειμένου να την πείσει να κοιμηθεί με το παιδί τους.

Advertisement