glyka-nera-spaei-ti-siopi-toy-o-32chronos-syzygos-tis-karolain-tin-ixera-tin-psychologo-pigainame-mazi-82154
19:18

Γλυκά Νερά: Σπάει τη σιωπή του ο 32χρονος σύζυγος της Κάρολαϊν «Την ήξερα την ψυχολόγο. Πηγαίναμε μαζί»

Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος σύζυγος της Κάρολαϊν, που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά νερά, απάντησε για τον ρόλο της ψυχολόγου. Υπενθυμίζουμε πως η κατάθεσή της απασχόλησε πολύ τις τελευταίες ημέρες ως μαρτυρία – «κλεδί» για την υπόθεση.

Γλυκά Νερά: Οι δηλώσεις του 32χρονου

Όπως περιγράφει σε αποκλειστική δήλωσή του στο Live News, η 20χρονη μητέρα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα, μετά τη γέννηση του μωρού της και το ζευγάρι επισκέπτονταν τη συγκεκριμένη γιατρό, για να τους βοηθήσει και να τους καθοδηγήσει.

Advertisement

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Φυσικά και την ήξερα την συγκεκριμένη ψυχολόγο. Πηγαίναμε πάντα μαζί με την γυναίκα μου στο ιατρείο της, μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου. Όποια γυναίκα το έχει ζήσει, ξέρει. Είναι δύσκολο και χρειάζεται αγάπη και βοήθεια η μητέρα που το περνάει. Η Κάρολαϊν ήταν δυνατή και προχώρησε, λίγο με βοήθεια δική μου και της ψυχολόγου και πολύ με τη βοήθεια της κόρης μας».

Μέσα από την κατάθεση της ψυχολόγου, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να μάθουν εάν υπήρχε κάτι που απασχολούσε την 20χρονη και αν αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει τις έρευνες τους με κάποιον τρόπο. Ο 32χρονος ξεκαθαρίζει πως η συγκεκριμένη κατάθεση έχει ήδη εξαντληθεί σε επίπεδο έρευνας από τους αστυνομικούς. Το ίδιο ισχύει και για ότι άλλο έρχεται στο «φως» μέσω της δημοσιογραφικής έρευνας.

Advertisement

Η δήλωσή του ήταν χαρακτηριστικά: «Ότι ευρήματα ακούτε σαν «είδηση» είναι στοιχεία που υπάρχουν μέρες τώρα. Αναμοχλεύονται μαζί με άπειρες εικασίες για να μείνει το θέμα στην επιφάνεια και το καταλαβαίνω γιατί έτσι γίνεται πάντα. Με είχαν προειδοποιήσει όλοι ότι μόλις τελειώσουν τα βασικά δεδομένα, προσπαθεί η είδηση να «πιαστεί» από όπου μπορεί, τουλάχιστον μέχρι το θέμα να σταματήσει να «πουλάει». Γι’ αυτό και δεν μου κάνει εντύπωση».

Advertisement

Γλυκά Νερά: Ερωτήματα για τη δολοφονία

Στην αποκλειστική δήλωση στο Live News, ο σύζυγός της Κάρολαϊν αναφέρεται και στα ερωτήματα που θέτονται ως αναπάντητα, σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η τραγωδία. Όπως ισχυρίζεται, δεν υφίστανται, αφού έχει δώσει πλήρη εικόνα των όσων διαδραματίστηκαν στο σπίτι από την πρώτη κιόλας στιγμή. Συγκεκριμένα, είπε: «Ότι ερωτήσεις προκύπτουν από το «ρεπορτάζ» τώρα, έχουν απαντηθεί με λεπτομέρειες στην αστυνομία, λίγες ώρες μετά τη ληστεία. Όσο αφορά το εάν υπάρχει κάποιο νέο στοιχείο που να «ξεκλειδώνει την υπόθεση, αυτό δεν το γνωρίζω. Μακάρι όμως, να βρεθεί κάτι σύντομα και να μην περάσει άλλη οικογένεια, αυτό που συνέβη σε εμάς».

Ο 32χρονος, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους της υπόθεσης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένεται να δώσει κατάθεση στις Αρχές, ένα ακόμα οικείο πρόσωπο της 20χρονης.

Μιλώντας στα “ΝΕΑ”, αλλά και στο “ΒΗΜΑ”, ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, τονίζει πως ο 32χρονος γνωρίζει πράγματα από την ανάκριση βέβαια «αυτό που λέει ότι αναζητούνται απαντήσεις για να κρατηθεί το θέμα στη δημοσιότητα, είναι μια αμφιλεγόμενη άποψη».

Advertisement

Στη συνέχεια προσθέτει: «Υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να απαντηθούν. Ίχνη των δραστών δεν υπάρχουν πουθενά. Δεν υπάρχει τίποτα που να δείχνει οποιαδήποτε κίνησή τους μέσα ή έξω από το σπίτι».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: newsit.gr

Advertisement