glyka-nera-ta-apeilitika-minymata-stin-psychologo-tis-karolain-amp-8211-amp-8220-dolofonos-ek-pepoithiseos-amp-8221-69882
18:59

Γλυκά Νερά: Τα απειλητικά μηνύματα στην «ψυχολόγο» της Καρολάιν – “Δολοφόνος εκ πεποιθήσεως”

Σταματία Μάρκου: Η δικηγόρος της Ελένης Μυλωνοπούλου, μίλησε στο Newsbomb.gr, όπου μίλησε σχετικά με τη κατάθεση-κλειδί της εντολέως της, που οδήγησε στην εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν, από το σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Σταματία Μάρκου: «Από τη πρώτη στιγμή γνώριζε ποιος είναι ο δολοφόνος»

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου βρέθηκε στο επίκεντρο από τις πρώτες ημέρες της δολοφονίας της άτυχης κοπέλας. Πρόκειται για τη γυναίκα στην οποία η 20χρονη εκμυστηρευόταν τα πάντα και της οποίας η κατάθεση, έστρεψε στο 100% την προσοχή των Αρχών στο σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Advertisement

Μιλώντας στο Newsbomb.gr, η δικηγόρος της κυρίας Μυλωνοπούλου περιγράφει το θρίλερ που έζησε η ίδια και η εντολέας της, μέχρι να εξιχνιαστεί η δολοφονία. Στο διάστημα αυτών των 37 ημερών, η κυρία Μυλωνοπούλου δέχτηκε απειλητικά μηνύματα, έζησε με ιδιωτική ασφάλεια για τη προστασία της, ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές της Αστυνομίας για να μην κινήσει υποψίες στον 33χρονο πιλότο.

Advertisement

Σχετικά με την εξιχνίαση της υπόθεσης, η κυρία Μάρκου είπε: «Η κυρία Μυλωνοπούλου έζησε ένα πολύ δύσκολο διάστημα. Από την πρώτη στιγμή, γνώριζε πως ο Αναγνωστόπουλος ήταν ο άνθρωπος πίσω από τη δολοφονία της. Κατέθεσε στη ΓΑΔΑ όσα γνώριζε, με κάθε λεπτομέρεια. Δεν απέκρυψε τίποτα. Η κατάθεσή της ήταν εκείνη η οποία και ‘έδειξε’ το δολοφόνο της Καρολάιν. Ήταν μια ανακούφιση η σύλληψή του, γιατί μέρα με τη μέρα ζούσε και εκείνη τη δική της αγωνία, γνωρίζοντας πως ο δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος. Είχε σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας καθώς ήθελε να προστατευτεί τόσο εκείνη, όσο και η οικογένειά της. Εμείς κάναμε υπομονή και θα κάναμε όση έπρεπε για την ψυχή αυτής της κοπέλα».

Advertisement

Σταματία Μάρκου: Η εντολέας μου δεχόταν απειλητικά μηνύματα

Η δικηγόρος αποκάλυψε στη συνέχεια, πως ο 33χρονος τηλεφώνησε στην κυρία Μυλωνοπούλου για να της ζητήσει να πει καλά λόγια για εκείνον δημόσια. Επιπλέον, δέχτηκε μέχρι και SMS με απειλητικό περιεχόμενο την επόμενη ημέρα από την κατάθεσής της.

Σταματία Μάρκου

«Η εντολέας μου φυσικά κλήθηκε να καταθέσει και εννοείται πως πήγε άμεσα. Η κατάθεσή της κρατήθηκε μυστική για ευνόητους λόγους. Να φανταστείτε πως κατέθετε επί 2,5 ώρες και κρατήθηκαν γραπτά μόλις τα 10 λεπτά, επίσης για ευνόητους λόγους. Η σύσταση των Αρχών ήταν να συνεχίσει η κυρία Μυλωνοπούλου να συμπεριφέρεται όπως κάθε μέρα και να μην τραβήξει σε καμία περίπτωση την προσοχή του Αναγνωστόπουλου. Αμέσως μόλις έφυγε από τη ΓΑΔΑ, δηλαδή λίγα λεπτά αργότερα, δέχτηκε τηλεφώνημα από φιλικό πρόσωπο του Αναγνωστόπουλου, το οποίο τη ρώτησε αν κατέθεσε. Η εντολέας μου είπε ‘όχι, γιατί να καταθέσω, τι έχω να πω;’.

Advertisement

Αμέσως ειδοποιήσαμε την Αστυνομία και οι Αρχές έχουν το συγκεκριμένο νούμερο στη διάθεσή τους. Την επόμενη ημέρα δέχτηκε από άγνωστα νούμερα SMS, τα οποία ήταν επιθετικά και την καλούσαν αν καταθέσει να πει καλά λόγια για τον πιλότο. Αυτά τα μηνύματα έχουν κατατεθεί στο τμήμα Ανθρωποκτονιών. Η εντολέας μου ήταν μάρτυρας-κλειδί και έτσι την παρουσίαζαν και τα Μέσα. Ισχύει πως ήταν. Η Καρολάιν ήταν κλειστή σαν προσωπικότητα και δεν μοιραζόταν τα όσα ζούσε και βίωνε με κανέναν παρά μόνο με την εντολέα μου. Γνώριζε πράγματα τα οποία κατέθεσε στην Αστυνομία και ξεδιάλυναν το τοπίο».

Σταματία Μάρκου: Η επίθεση από τον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων

Μιλώντας για το προφίλ του 33χρονου, η κυρία Μάρκου είπε χαρακτηριστικά: «Μόνο το γεγονός πως σκότωσε τη μάνα του παιδιού του, μπροστά του, λέει πολλά για τι άνθρωπο μιλάμε. Είναι εγκληματίας εκ πεποιθήσεως. Επί 37 ημέρες δεν δίσταζε να λέει ψέματα έχοντας σκοτώσει έναν άνθρωπο. Σκότωσε το σκυλί επειδή του είχε αδυναμία η Καρολάιν. Ο άνθρωπος αυτός ήταν τόσο χειριστικός, που ήθελε να μπαίνει στις συνεδρίες της κυρίας Μυλωνοπούλου με την Καρολάιν, για να ελέγχει τι θα πει. Ένας αδίστακτος άνθρωπος ο οποίος δεν έχει κανένα ηθικό φραγμό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην επίθεση που δέχτηκε η κυρία Μυλωνοπούλου από το Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων: «Από τις ανακοινώσεις μου, από τις πρώτες ανακοινώσεις μου για την υπόθεση, ανέφερα χαρακτηριστικά πως πρέπει να περιμένουμε να εξελιχθεί η υπόθεση. Ήταν συγκράτηση, όχι συγκάλυψη, γιατί η εντολέας μου κατηγορήθηκε ακόμη και πως ήταν στο σπίτι μετά τη δολοφονία! Αποστείλαμε εξώδικο προς το Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Εκτός από εκείνη την ανακοίνωση, ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων, είναι άφαντος. Καμία μήνυση, καμία δικαστική ενέργεια, παρά μόνο το εξώδικό μας το οποίο δεν απαντήθηκε ποτέ».

Καταλήγοντας, η δικηγόρος της κυρίας Μυλωνοπούλου μετέφερε ένα μήνυμα της εντολέως της προς τον 33χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Θέλω να το πω ξεκάθαρα και είναι μήνυμα της κυρίας Μυλωνοπούλου. Ο δολοφόνος της Καρολάιν θα τη βρει μπροστά του. Αυτή τη φορά δεν θα είναι μυστική η κατάθεσή της και όταν κληθεί από τον Εισαγγελέα θα πει όσα γνωρίζει. Αλλά ο Αναγνωστόπουλος, θα τη βρει μπροστά του την κυρία Μυλωνοπούλου».

Advertisement

Πηγή : newsbomb.gr