grigoris-arnaoytogloy-gia-mairi-matsa-tha-mas-koitas-apo-psila-kai-pali-opos-ki-apo-ton-gerano-102938
14:48

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Μαίρη Μάτσα: «Θα μας κοιτάς από ψηλά και πάλι, όπως κι από τον γερανό»

14:48
Νίκη Μουλά

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένας παρουσιαστής που συνεργάστηκε με τη Μαίρη Μάτσα και τη γνώριζε καλά, γι’ αυτό την αποχαιρέτισε με τον δικό του τρόπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, στη θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια του ANT1, αλλά και πολλοί φίλοι και συνεργάτες της Μαίρης Μάτσα, αφού δεν ήταν το μοναδικό κανάλι στο οποίο δούλεψε, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Advertisement

Η εικονολήπτρια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στη Μεσογείων, στον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής, ενώ πήγαινε στη δουλειά της με το αυτοκίνητό της.

Advertisement

Advertisement

Όλη η ομάδα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» την αποχαιρέτησε συντετριμμένη, με τον Γιώργο Παπαδάκη να «ραγίζει» στο κλείσιμο της εκπομπής του.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σοκαρίστηκε με την είδηση του θανάτου της Μαίρης Μάτσα

Advertisement

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Μαίρη Μάτσα

Την ίδια στιγμή, όμως, και συνεργάτες και άνθρωποι που την είχαν γνωρίσει μιλούν μόνο με λόγια αγάπης για εκείνη, όπως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Φαίη Σκορδά, αλλά και οι παρουσιαστές της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο instagram

Advertisement

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σοκαρίστηκε στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της και με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτισε τη Μαίρη Μάτσα.

«Και πάλι, όπως κι από τον γερανό, θα μας κοιτάς από ψηλά. Καλό ταξίδι υπέροχη Μαίρη», έγραψε πάνω στη φωτογραφία της Μαίρης Μάτσα ο παρουσιαστής.