iordanis-chasapopoylos-o-gios-moy-einai-skyli-toy-polemoy-eklaiga-mia-evdomada-otan-moy-eipe-oti-feygei-amp-8221-105162
10:37

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Ο γιος μου είναι “σκυλί του πολέμου, έκλαιγα μια εβδομάδα όταν μου είπε ότι φεύγει”

10:37
Νίκη Μουλά

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2Night Show” και μίλησε για την πορεία του στη δημοσιογραφία και τον γιο του, ενώ αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος θέλει να επιστρέψει στην Ξάνθη

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ξάνθη. Στα 14 μου ήρθαμε στην Αθήνα. Ο πατέρας μου ήταν οικονομικός μετανάστης. Ήταν οδηγός λεωφορείων και όταν φύγαμε έπαθα σοκ», υπογράμμισε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος για τα πρώτα χρόνια της ζωής του, αποκαλύπτοντας πως έχει προετοιμάσει το έδαφος προκειμένου να πάει μια μέρα να μείνει ξανά εκεί.

Advertisement

Η πικρία του Ιορδάνη Χασαπόπουλου για δύο συναδέλφους του

Αναφερόμενος στη δημοσιογραφία, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος τόνισε «έφυγα από τα ναυτιλιακά και μια καλή δουλειά που πληρωνόμουν για να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία άμισθος», ενώ αναφέρθηκε και στη στιγμή που πικράθηκε από τους συναδέλφους του. «Τι είχα ακούσει τότε που κάλυψα τον γάμο του Άκη Τσοχατζόπουλου, ότι ήμουν καλεσμένος. Με είχαν πικράνει πολύ δυο συνάδελφοι που είχαμε πάει εκεί. Πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο, τι να περιγράφω τώρα, τρίτης κατηγορίας, δεν είχαμε λεφτά τότε, δεν μας δικαιολογούσαν πολλά. Πήγαμε να καλύψουμε τον γάμο. Έρχονται δύο συνάδελφοι που ο εργοδότης τους είχε κλείσει στο Four Season δωμάτιο, δύο σουίτες πάνω από του Άκη. Καλύπτουμε το γεγονός, γυρνάμε πίσω κι αυτοί οι συνάδελφοι μετά από τα μνημόνια, άρχισαν να με χτυπούν ότι ήμουν καλεσμένος του Άκη».

Όσον αφορά την πορεία του στη δημοσιογραφία, αλλά και τη διετία της ανεργίας, επεσήμανε «στο Mega ήμουν από το 1994 ως το 2016 που έκλεισε. Ήμουν δυο χρόνια άνεργος και μετά πήγα δυο χρόνια στο Open και επέστρεψα στο Mega. Την περίοδο της ανεργίας μου έφυγε το άγχος. Πάντα είχα μια φοβία μην μείνω άνεργος και όταν έμεινα άνεργος μου έφυγε η φοβία, γιατί είδα ότι δεν μπορώ να πάθω τίποτα».

Advertisement

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έχει να δει τον γιο του δύο χρόνια

Όταν η συζήτηση πήγε στην οικογένεια και τον γιο του, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος “λύγισε”. «Είμαι περήφανος για τον γιο μου. Είναι “σκυλί του πολέμου”. Μια μέρα ήρθε και μου είπε θα φύγω από την Ελλάδα να πάω να δουλέψω στην Ιρλανδία. Έκλαιγα μια εβδομάδα. Επέστρεψε από την Ιρλανδία και έφυγε να πάει να δουλέψει στην Αμερική. Έχω δυο χρόνια να τον δω από κοντά», κατέληξε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

Advertisement