kolonos-ayti-einai-i-31chroni-egkyos-poy-vrethike-nekri-me-chtypima-sto-kefali-458096
11:42

Κολωνός: Αυτή είναι η 31χρονη έγκυος που βρέθηκε νεκρή με χτύπημα στο κεφάλι

11:42
Δημήτρης Δημόπουλος

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για ατύχημα.

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το απόγευμα του Σαββάτου (28/02), καθώς μια έγκυος γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή με τραύμα στο κεφάλι, στα σκαλιά του σπιτιού της στον Κολωνό.

Advertisement

Ως ύποπτος έχει προσαχθεί και εξετάζεται ο 38χρονος σύντροφός της, καθώς οι Αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της στις σκάλες της πολυκατοικίας, τραυματισμένη στο κεφάλι και κάλεσε σε βοήθεια. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το τραύμα που φέρει η γυναίκα δεν συνάδει με πτώση από σκάλα.

Advertisement

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για ατύχημα. Το ζευγάρι δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές για κάποιο ενδοοικογενειακό επεισόδιο ωστόσο, οι γείτονες αναφέρουν στους αστυνομικούς ότι άκουγαν συχνά φασαρίες και τσακωμούς από το σπίτι τους.

Advertisement

Κλιμάκιο της Ασφάλειας, έχει αποκλείσει την περιοχή, συλλέγει καταθέσεις από το οικογενειακό αλλά και το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, ενώ εξετάζονται και τα ευρήματα στον χώρο του σπιτιού, και έξω από το σπίτι, προκειμένου να καταλάβουν και οι ίδιοι τι ακριβώς έχει συμβεί.

Advertisement