kriti-i-aitia-thanatoy-tis-29chronis-gallidas-kai-to-moiraio-lathos-poy-tis-stoichise-ti-zoi-64125
09:57

Κρήτη: Η αιτία θανάτου της 29χρονης Γαλλίδας και το μοιραίο λάθος που της στοίχισε τη ζωή

09:57
Νίκη Μουλά

Κρήτη – Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο ιατροδικαστής Ρεθύμνου, Γιώργος Μυλωνάκης, μετά την νεκροψία νεκροτομή την οποία έκανε στην άτυχη τουρίστρια κατέληξε στα αίτια θανάτου της.

Κρήτη – Το μοιραίο λάθος που στοίχησε την ζωή στην άτυχη 29χρονη

Κρήτης

Advertisement

Θερμοπληξία και εξάντληση ήταν τα αίτια του θανάτου της 29χρονης Γαλλίδας τουρίστριας, Βιολέτ Γκιγκανό, που εντοπίστηκε νεκρή στα Χανιά της Κρήτης.

Το χρονικό του δυστυχήματος:

Η Βιολέτ εντοπίστηκε νεκρή από άντρες της ασφάλειας Χανίων, την περασμένη Πέμπτη μόλις ένα χιλιόμετρο από το σημείο που είχε αφήσει το αυτοκίνητο της, στην παραλία του Κριού στην Παλαιόχωρα Χανίων.

Advertisement

Οι αρχές είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας από τα ευρήματα που είχαν στη διάθεσή τους, αλλά και από το σημείο και τη στάση που βρέθηκε η 29χρονη Γαλλίδα.

Advertisement

Την αρχική αυτή εκτίμηση ενίσχυσε και το γεγονός ότι το θερμός και τα μπουκάλια νερού και αναψυκτικού που είχε στο σακίδιο της η 29χρονη ήταν άδεια.

Όπως όλα δείχνουν η άτυχη κοπέλα στην επιστροφή της από το Ελαφονήσι μέσω του Ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4 έμεινε από νερό, και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες και την εξάντληση μετά από το πολύωρο περπάτημα, δεν άντεξε. Προσπάθησε να κόψει δρόμο και αυτό ήταν το μοιραίο λάθος, καθώς βρέθηκε σε σημείο χωρίς μονοπάτι και εκεί άφησε την τελευταία της πνοή.

Η Βιολέτ Γκιγκανό έφτασε μόνη της στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο στις 21 Ιουνίου για μια εβδομάδα διακοπών.

Advertisement