maria-alexandroy-6-gynaikes-tin-apigagan-tin-koyrepsan-kai-tin-xylokopisan-106165
13:15

Μαρία Αλεξάνδρου: 6 γυναίκες την απήγαγαν, την κούρεψαν και την ξυλοκόπησαν

13:15
Χριστίνα Προφαντή

Η Μαρία Αλεξάνδρου έπεσε θύμα απαγωγής και ξυλοδαρμού από συμμορία έξι γυναικών, για λόγους αντιζηλίας, στη Θεσσαλονίκη, τον περασμένο Μάρτιο.

Η είδηση έγινε γνωστή από την ίδια, η οποία μίλησε για την περιπέτειά της στην εφημερίδα «Espresso», προσκομίζοντας και φωτογραφίες, οι οποίες είναι σοκαριστικές.

Advertisement

Η Μαρία Αλεξάνδρου θύμα απαγωγής και άγριας επίθεσης για τα μάτια ενός άνδρα

Advertisement

Όπως αποκάλυψε η Μαρία Αλεξάνδρου, έξι εξαγριωμένες γυναίκες την ακινητοποίησαν και με την απειλή μαχαιριού την οδήγησαν σε μια ερημιά, την ξυλοκόπησαν αλύπητα, της έβγαλαν τα ρούχα και την κούρεψαν, για τα μάτια ενός άντρα, με τον οποίο το μοντέλο είχε σχέση.

Advertisement

Η εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες που φανερώνουν την αγριότητα της επίθεσης, ενώ το μοντέλο, με δάκρυα στα μάτια, περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, μετά από απειλές επί σειρά μηνών που δεχόταν.

Advertisement

Τα βασανιστήρια της Μαρίας Αλεξάνδρου τον περασμένο Μάρτιο

«Το συμβάν έγινε τον περασμένο Μάρτιο στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης. Δεχόμουν απειλητικά μηνύματα επί μήνες. Μια μέρα με άρπαξαν με ένα αμάξι έξω από το σπίτι μου και με πήγαν σε ένα απομονωμένο μέρος. Εκεί ήταν έξι γυναίκες και άρχισε το βασανιστήριο μου. Άρχισαν να με χτυπούν δυνατά στο κεφάλι με τα παπούτσια τους, έβγαλε μαχαίρι και με απείλησαν, πήγαν να μου σκίζουν τα ρούχα και με κούρεψαν, για να με ξεφτιλίσουν. Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό μου και τις απειλές, μου έκλεψαν τσάντα και τα κινητά τηλέφωνα» εξιστορεί η Μαρία Αλεξάνδρου.

«Δέχτηκα επίθεση καθαρά λόγω ζήλιας. Όλα αυτά έγιναν για έναν άντρα. Πήγα αμέσως στο αστυνομικό τμήμα των Νέων Επιβατών και υπέβαλα μήνυση. Η υπόθεση έχει τραβήξει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης», κατέληξε η Μαρία Αλεξάνδρου, με τις έξι δράστριες να καθίσουν σύντομα στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Advertisement

Μαρία Αλεξάνδρου απαγωγή

Μαρία Αλεξάνδρου απαγωγή