me-agima-amp-038-times-i-kideia-toy-32chronoy-astynomikoy-tragiki-figoyra-i-mitera-giati-palikari-moy-giati-oyrliaze-217307
14:06

Με άγημα & τιμές η κηδεία του 32χρονου αστυνομικού: Τραγική φιγούρα η μητέρα – «Γιατί παλικάρι μου, γιατί;» ούρλιαζε

14:06
Φώτης Γαλανόπουλος

Σήμερα, οι συγγενείς και οι φίλοι λένε το αντίο στον 32χρονο αστυνομικό που δολοφονήθηκε από τον 44χρονο Νορβηγό σε ένα μπαρ στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Η σορός του 32χρονου αστυνομικού έφτασε στην εκκλησία του Αγίου Προδρόμου στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενη από περιπολικά οχήματα και δίκυκλα της ΕΛ.ΑΣ. Ενώ το παρόν έδωσε και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Απαρηγόρητη και τραγική φιγούρα η μητέρα του αστυνομικού

Advertisement

«γιατί παλικάρι μου, γιατί»

Τραγική φιγούρα η μητέρα του αστυνομικού, που απαρηγόρητη κρατάει τη φωτογραφία του γιου της στα χέρια και φωνάζει «γιατί παλικάρι μου, γιατί». Παράλληλα, πλήθος συναδέλφων του φτάνει στην εκκλησία για να του πει το τελευταίο αντίο. Δεκατρία δίκυκλα της Άμεσης Δράσης και πέντε περιπολικά συνόδευσαν την σορό του άτυχου αστυνομικού από το νεκροτομείο στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Ταγαράδων. Παρόντες στην κηδεία είναι και συνάδελφοί του.

Advertisement

Advertisement

Ενώ την ίδια ώρα ο 44χρονος Νορβηγός βρίσκεται σε απολογία μπροστά στον 4ο τακτικό ανακριτή, αντιμετωπίζοντας ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει περιλαμβάνουν την ανθρωποκτονία με δόλο, μια τελεσμένη και μια απόπειρα, καθώς και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι παλάμης, με το οποίο τραυμάτισε θανάσιμα τον 32χρονο όσο και τον κουμπάρο του.