minyma-toy-112-kliseis-stin-pyrosvestiki-gia-plimmyrismena-ypogeia-amp-8211-diakopike-i-kykloforia-stin-peiraios-23061
13:00

Μήνυμα του 112: Κλήσεις στην Πυροσβεστική για πλημμυρισμένα υπόγεια – Διακόπηκε η κυκλοφορία στην Πειραιώς

13:00
Newsroom

Μήνυμα του 112 εστάλη πριν από λίγο στους κατοίκους της Αττικής με το οποίο ενημερώνονται από την Πολιτική Προστασία για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Γίνονται επίσης συστάσεις προς τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των Αρχών.

Advertisement

Αυτή την ώρα στην Αττική έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Πειραιώς λόγω συσσώρευσης υδάτων στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της οδού Πέτρου Ράλλη και στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας.

Πιο συγκεκριμένα διεκόπη, πριν από λίγο, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, σε δύο σημεία, λόγω συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας νερού.

Advertisement

Ειδικότερα, η κυκλοφορία διεκόπη από το ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά και το ύψος της οδού Χαμοστέρνας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Advertisement

Η Πυροσβεστική μέχρι στιγμής έχει δεχθεί 22 κλήσεις για πλημμύρες κυρίως σε υπόγεια σε Νέα Φιλαδέλφεια, Κάτω Πατήσια, Περιστέρι, Μοσχάτο και Κηφισιά.

Μήνυμα του 112: Μήνυμα που προειδοποιεί για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα εστάλη μέσω του 112 στο πλαίσιο της κακοκαιρίας «Μπάλλος» που πλήττει τη χώρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ