nasos-galakteros-to-prosvlitiko-scholio-gia-ton-tzeims-kafetzi-i-ntropi-kai-i-dimosia-syggnomi-88617
14:12

Nάσος Γαλακτερός: Το προσβλητικό σχόλιο για τον Τζέιμς Καφετζή, η ντροπή και η δημόσια συγγνώμη

14:12
Νίκη Μουλά

Ο Νάσος Γαλακτερός στηρίζει τον γιο του, Παύλο Γαλακτερό, ο οποίος είναι στο Survivor και συχνά δημοσιεύει υποστηρικτικά μηνύματα του κοινού στους δικούς του λογαριασμούς στα μέσα μαζικής δικτύωσης.

Το προσβλητικό σχόλιο που δημοσίευσε ο Νάσος Γαλακτερός

Advertisement

Το ίδιο έκανε και το βράδυ της Τρίτης, που ο Παύλος Γαλακτερός βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη, με ένα από τα μηνύματα που αναδημοσίευσε να έχει και κάποιους άσχημους χαρακτηρισμούς για τον Τζέιμς Καφετζή.

Advertisement

“Σε όλο το Survivor είναι αληθινός, πάντα με τεκμηριωμένο λόγο. ‘Όταν πήρε την ατομική επέλεξε (λογικά) να δώσει κοκκινοτρίχη και όχι τον φίλο του Κόρο. Και όμως, οι δυο γνωστοί κομπλεξικοί του κάνανε ξεδιάντροπη επίθεση. Παυλάκο δε φεύγεις” ήταν το επίμαχο σχόλιο που αναδημοσίευσε ο Νάσος Γαλακτερός και έφερε μεγάλες αντιδράσεις.

Advertisement

Η διαγραφή του μηνύματος από τον Νάσο Γαλακτερό και η δημόσια συγνώμη

Μετά από λίγη ώρα, η δημοσίευση διαγράφηκε με τον Νάσο Γαλακτερό να ζητάει συγνώμη και να εξηγεί τι ακριβώς είχε γίνει. “Έχασα τα γυαλιά μου και έκανα repost ένα story με χαρακτηρισμούς για συμπαίκτη του γιου μου χωρίς να το διαβάσω. Το κατέβασα μόλις συνειδητοποίησα τι έγραφε γιατί δεν εκφράζομαι έτσι. Είμαι και μεγάλος άνθρωπος και και δεν βλέπω καλά” επεσήμανε ο Νάσος Γαλακτερός.

Advertisement